VIDEO EXCLUSIV „Asta vreau de la un jucător tânăr!” Gigi Becali nu îl 'menajează' pe căpitanul Octavian Popescu: „Nu poți lua zeci de milioane cu o pasă!” 

FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Europa Conference League, după ce s-a impus cu 2-0 la general în meciul cu Dunajska Streda. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 11:06
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 11:10

Vicecampioana României s-a impus în dubla manșă cu Dunajska Streda prin golurile marcate de Joonas Tamm în tur și Andrei Cordea în returul partidei. FCSB s-a apropiat astfel de obiectivul principal al acestui sezon, grupele UEFA Europa Conference League. 

Golul lui Andrei Cordea a venit după o pasă spectaculoasă a lui Octavian Popescu către Bogdan Rusu, care a șutat în bară, balonul i-a revenit lui Cordea, care a trimis în plasă. Popescu a fost și căpitanul echipei, iar la finalul meciului a avut un discurs tranșant, spunând că e conștient că prestațiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor, însă că speră să revină la forma care l-a consacrat. 

Gigi Becali, mesaj pentru Octavian Popescu 

Patronul de la FCSB a vorbit despre tânărul jucător al echipei sale, spunând că există așteptări și mai mari de la el. Gigi Becali a spus că Octavian Popescu a avut o prestație mai bună în meciul cu Dunajska, însă tot nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.  

„Normal că am așteptări de la Tavi, nu e el încă. Știi ce vreau de la un jucător tânăr de 18-19 ani? Să crească, câtuși de puțin, dar să crească. Octavian stagnează, e adevărat că ne dă senzația de mare jucător pentru că ne câștigă meciuri, dă o pasă decisivă ca aseară și a scos cartonaș roșu, dar eu nu vreau doar asta de la el, vreau să marcheze goluri, să dea mai multe pase decisive, să dribleze în ultimii 30 de metri. 

A fost încântare pasa, dar doar cu o pasă nu poți lua zeci de milioane. Ca să iei milioane, trebuie să fie încă 3-4 pase ca aia pe meci și două goluri”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

VIDEO - Rezumatul meciului FCSB - Dunajska Streda

Modifică setările cookies