VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali l-a amenințat cu banca de rezerve, dar acum e din nou printre preferați: "Nu mai face greșeli!"

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a eliminat Dunajska Streda, scor 1-0 (2-0, la general).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 08:13
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 08:15

Andrei Cordea a marcat unicul gol al meciului în minutul 28, după o fază construită de Octavian Popescu și la care Bogdan Rusu a nimerit bara.

Gigi Becali îl laudă pe Malcom Edjouma

Gigi Becali s-a arătat mulțumit după calificarea echipei în play-off și a recunoscut că a fost impresionat de prestația lui Bogdan Rusu, aflat la doar al doilea meci în tricoul vicecampioanei. De asemenea, finanțatorul de la FCSB a avut cuvinte de laudă și pentru Malcom Edjouma, cel de la care a plecat faza golului.

Dacă în trecut îl critica pe francez pentru faptul că nu pasează și îl amenința cu banca de rezerve, Gigi Becali și-a schimbat acum discursul despre Malcom Edjouma.

"Da, Edjouma e un jucător talentat, a crescut în joc, nu mai face greșeli și cred eu că va crește echipa. Și Dawa cu Tamm, și Edjouma... și jucătorii care au venit vor intra și vor avea relații de joc", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de pa Pro Arena.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Dunajska Streda

Modifică setările cookies