„Ar trebui să dea BAC-ul!” Jucătorul de la FCSB, trimis la școală: „Să facă engleză! Te duci afară, nu scoți două vorbe!” 

Octavian Popescu Basarab Panduru FCSB Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 10:49
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 10:50

Octavian Popescu (20 ani) este unul dintre tinerii de perspectivă de la FCSB. 

Tânărul jucător român s-a remarcat cu prestațiile sale bune în tricoul roș-albaștrilor, iar Gigi Becali a afirmat, în repetate rânduri, sigur pe el, că va obține milioane bune în schimbul jucătorului. 

Basarab Panduru știe însă ce ar trebui să facă Octavian Popescu asfel încât, în cazul în care va prinde un transfer în străinătate, să nu aibă probleme atât de mari de adaptare precum au avut și ceilalți fotbaliști români. 

Octavian Popescu, sfătuit să dea BAC-ul 

Fostul fotbalist a abordat subiectul pe care jucătorul vicecampioanei l-a „evitat” în ultimii ani, examenul de Bacalaureat. Atât în 2021, cât și în 2022, Octavian Popescu a preferat să se focuseze pe fotbal și nu a susținut examenul. Basarab Panduru este de părere că jucătorul ar trebui să își dea examenul și învețe și limba engleză. 

„Ar trebui să vorbim despre asta cu Popescu. Eu cred că Octavian Popescu ar trebui să dea BAC-ul. Nu e OK. Trebuie să găseşti pe unul care îţi spune să îl dai acum, că peste 15 ani nu te mai întâlneşti. 

Eu i-aş pune pe toţi ăştia tineri să facă engleză. Să studieze cu cineva de două ori pe săptămână. Păi, nu mai pierzi timpul, te duci pe afară, nu scoţi două vorbe. Un an de zile stai în colţ că nu ştii să vorbeşti. De asta nu te adaptezi”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

Ce spunea Mihai Stoica despre Octavian Popescu și examenul de Bacalaureat 

„Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități. Pe mine mă interesează fotbalul. 

De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”", declara Mihai Stoica în urmă cu mai bine de un an. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!