Unde poate juca Deian Sorescu la FCSB? "Va fi un cuplu bun, a mai fost folosit acolo!"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 18:43
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 18:42

Deian Sorescu (25 de ani) ar putea face pasul la FCSB în această iarnă, în cazul în care bucureștenii se înțeleg cu clubul polonez Rakow.

FCSB s-a înțeles deja cu internaționalul român pentru un împrumut până la finalul sezonului, însă vicecampioana nu a bătut momentan palma și cu Rakow, care și-ar dori și o sumă de bani în schimbul cedării temporare a lui Sorescu.

Gabi Balint: "Deian Sorescu ar avea unde să joace la FCSB"

Folosit de-a lungul carierei în banda dreptă, ca fundaș, mijocaș sau extremă, Sorescu își va putea face loc ușor în echipa lui FCSB, crede Gabi Balint. Fostul internațional crede că vicecampioana ar putea schimba sistemul, ceea ce ar duce la un cuplu solid între Deian Sorescu și Andrei Cordea.

"La FCSB e foarte important să pleci cu dreptul. Dacă nu, nu mai prinzi. Trebuie să profiți de prima ocazie pe care o ai. 

Are unde să joace. Poate să facă un 3-4-3, să joace în banda dreapta sau chiar și 3-5-2. El cu Cordea ar putea să facă un cuplu bun pe partea dreaptă, cu Sorescu fundaș dreapta. El a jucat în poziția asta. FCSB are probleme în defensivă de multe ori. Și chiar în zonă centrală, nu doar pe banda dreaptă", a spus Gabi Balint, la Digisport.

  • Două goluri și o pasă decisivă a reușit Sorescu la Rakow în cele 15 meciuri jucate în acest sezon
  • 1,5 miliioane de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Ioan Becali: "Rakow vrea ceva pe aceste cinci luni"

Ioan Becali a oferit, miercuri, detaliile posibilului transfer al lui Deian Sorescu la FCSB și a explicat unde este blocată afacerea în acest moment.

"Deian e foarte aproape. Atât el, cât și Steaua (n.r - FCSB) sunt bine puși la punct, sunt de acord. Problema este între cluburi, care încă mai discută de o cesiune. Gratis dorește FCSB, ceilalți doresc ceva pe aceste cinci luni, în sensul să fie acoperiți, că vor avea grijă de copil, adică nu îl iau doar așa, ca să îl plimbe.

Știu că Gigi îl vrea, dar cu o singură condiție: să nu dea bani pe el, să îi facă o opțiune, care poate să fie și mai mare decât cere clubul polonez, dar vrea să fie convins de valoarea lui", a spus Ioan Becali, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!