"Are hârtie de la club!" Deian Sorescu, vândut de Dinamo pentru un "chilipir"?! Ce bani vor "câinii" pentru jucător

Deian Sorescu Dinamo sorescu Transfer Victor Becali Superliga "Are hârtie de la club!" Deian Sorescu, vândut de Dinamo pentru un "chilipir"?! Ce bani vor "câinii" pentru jucător
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 10:20
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 10:23

Omul numărul 1 de la Dinamo ar putea pleca în această vara.

Sosit în 2018 la Dinamo, după ce i-a expirat contractul cu ASU Poli Timișoara, Deian Sorescu a devenit încet dar sigur omul numărul 1 de la "câini", în special după ce jucătorii spanioli au părăsit corabia la finalul anului trecut.

Fostul impresar, Victor Becali, susține că un club s-a interesat de serviciile lui Deian Sorescu, însă transferul a picat, deoarece Dinamo a cerut suma de 800.000 de euro. Acesta consideră că formația din „Ștefan cel Mare” nu poate să obțină o asemenea sumă, având în vedere situația precară, pe plan sportiv, în care se află.

"A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla… Unul oferă şi altul acceptă sau nu. Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum", a declarat Victor Becali, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!