Deian Sorescu Dinamo fc voluntari Superliga "Trage echipa după el fără a fi un jucător neapărat strălucitor". Deian Sorescu, atacat după prestația din meciul cu FC Voluntari

EXCLUSIV "Trage echipa după el fără a fi un jucător neapărat strălucitor". Deian Sorescu, atacat după prestația din meciul cu FC Voluntari 

Cristi Costache a fost invitat la emisiunea "Ora Exactă în Sport", unde a discutat despre situația actuală de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 10:58
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 11:26

Clubul din Ștefan cel Mare trece printr-o perioadă dificilă, însă a reușit să obțină prima victorie în Liga 1 în fața celor de la Voluntari, impunându-se cu 3-2. 

"E greu de explicat, mai ales că la echipele din România nu există atâtea talente. În cazul unei echipe căzute cum e Dinamo, sunt jucători care ies în evidență pe fondul mediocrității. În anumite conjuncturi sunt jucători care se fac remarcați. Întotdeauna ei vor fi deasupra, chiar dacă nu sunt senzaționali.

Sorescu e limpede că este un lider de haită, trage echipa după el fără a fi un jucător neapărat strălucitor. E un jucător bun care are marea calitate de a naște niște sentimente și energii nebănuite și care produc și accidente. Ceea ce se întâmplă la Dinamo, ceea ce s-a întâmplat aseară așa se poate caracteriza.", a declarat Cristi Costache, în direct la "Ora Exactă în Sport". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!