Deian Sorescu Dinamo FCU Craiova Superliga „Noi suntem trași la răspundere!” Avertismentul lui Sorescu după înfrângerea cu FCU Craiova: „Va fi mult mai grav!”

„Noi suntem trași la răspundere!” Avertismentul lui Sorescu după înfrângerea cu FCU Craiova: „Va fi mult mai grav!” 

Dinamo a pierdut în deplasarea cu FCU Craiova, 0-1.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:25
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 00:26

Problemele „câinilor” și-au spus din nou cuvântul în teren, de această dată în deplasarea de pe Oblemenco. În absența unor nume importante din lot precum Paul Anton sau Dudea, mai mulți jucători tineri au fost trimiși în teren, iar Dinamo a avut doar două șuturi spre poarta lui FCU Craiova. 

Deian Sorescu, omul numărul 1 al lui Dinamo în prima etapă, după ce a înscris un hattrick, nu a mai reușit să își ajute echipa, iar la finalul meciului s-a arătat dezamăgit de ce s-a întâmplat pe teren. Totodată, jucătorul a tras și un semnal de alarmă pentru noua conducere.

„A fost o înfrângere dureroasă. Au avut toată tribuna în spate, le mulțumim și celor care au venit să ne încurajeze, au fost câțiva, s-au simțit, asta este, am luat bătaie, dar nu avem ce face, mergem mai departe. 

A fost presiune, dar mereu va fi presiune la Dinamo. Dinamo e un club uriaș, chit că sunt probleme. Ați văzut și dumneavoastră, antrenorul de la juniori care îi încurajează să facă pasul cred că i-a văzut astăzi. Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat, de asta muncim la antrenamente, să jucăm pentru astfel de meciuri. Astăzi a fost un meci plăcut din toate punctele de vedere, cu fani, cu încurajări, cu înjurături, pentru că așa este normal. Ăsta este fotbalul, pentru asta muncim și la asta visăm de mici. 

Presiunea pică pe noi, noi suntem trași la răspundere, noi suntem cei care ducem tot greul. Oricărui jucător care pleacă i se simte lipsa. Am avut un grup minunat, am încercat să ne simțim bine și să lăsăm problemele deoparte. Este păcat și va fi mult mai grav dacă nu se face ceva pe viitor. 

Totul depinde de conducere. Nu am apucat să vorbim foarte multe chestii, am vorbit doar anumite lucruri care ne-au interesat și i-au interesat pe jucătorii care au restanțe salariale. Li s-a promis ceva și nu se poate lua și cred că nu se va lua nimic din trecut. Va fi greu și pentru conducerea nouă, e o situație grea, cred că va fi din ce în ce mai greu”, a spus Sorescu la final.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!