louis munteanu Farul Constanta Rapid Superliga

„A stat de vorbă cu Rapidul!” Jucătorul Fiorentinei care a fost aproape să semneze cu echipa lui Adrian Mutu 

Gheorghe Hagi (57 ani) a vorbit despre unul dintre jucătorii care a venit la echipa sa în această vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 14:36
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 14:37

Louis Munteanu (20 ani) a revenit în Liga 1, la Farul Constanța, în această vară. Tânărul fotbalist român a fost împrumutat de Fiorentina, care l-a cumpărat de la echipa lui Gheorghe Hagi în toamna lui 2020, în schimbul sumei de 1.7 milioane de euro. Louis Munteanu a fost folosit de antrenorul Farului în șase meciuri în acest sezon, iar în ultimele două etape a pasat decisiv de două ori. 

Fotbalistul român a fost convocat și de Emil Săndoi pentru meciurile României U21, fiind titular în ambele partide. Munteanu a semnat un contract cu constănțenii până în iunie 2023, însă a fost aproape de o altă echipă din prima ligă, după cum a dezvăluit chiar Gheorghe Hagi. 

Louis Munteanu, în negocieri cu Rapidul lui Adrian Mutu

Antrenorul Farului a dezvăluit că înainte de a reveni la Constanța, Louis Munteanu a discutat și cu Rapid, care s-a întărit serios în această vară. Tânărul fotbalist este unul dintre jucătorii pe care Adrian Mutu i-a dorit în echipa sa, însă a ales să se întoarcă sub comanda lui Gheorghe Hagi. 

„Cred eu că Louis Munteanu a făcut un lucru foarte, foarte bun că a venit la noi, pentru că el este jucător de primă ligă. El este jucător de prima ligă, să joace în prima ligă, nu în liga a doua.

Nu este al meu, este al Fiorentinei, eu cred că noi îl ajutăm foarte mult, pentru că el ne-a dat foarte mult nouă, ştie asta.

Pe această cale i-am şi zis că... i-am mulţumit că a vrut să vină la noi, pentru că l-a vrut Rapidul şi a stat cu Rapidul de vorbă. A vrut să vină la noi, m-a bucurat lucrul acesta, că a avut încredere în noi şi în mine, şi mă bucur că e cu noi”, a declarat Gheorghe Hagi la Orange Sport

  • 500.000 de euro este cota lui Louis Munteanu conform Transfermarkt. 
  • 40 de meciuri a jucat la Fiorentina Primavera, având 13 goluri marcate și 4 assist-uri. 
Modifică setările cookies