Farul Constanta eduard radaslavescu FCSB Gica Hagi Superliga

Gică Hagi, mesaj pentru FCSB: "Trebuie să joace! A dat un randament extraordinar, e de nivel"

Gică Hagi, managerul tehic al celor de la Farul Constanța, a vorbit despre Eduard Radaslavescu (18 ani), mijlocașul pe care l-a vândut la FCSB în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 22:08
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 22:07

Radaslavescu, fotbalist care a jucat constant la Farul în sezonul trecut, a făcut pasul la FCSB în această vară, însă a prins puține minute la vicecampioana României. Mijlocașul a fost folosit în doar șapte partide și în niciuna nu a fost titular.

Gică Hagi: "Radaslavescu trebuie să joace la FCSB! Dați-le timp tinerilor"

Gică Hagi cere răbdare pentru Radaslavescu și este convins că fostul său jucător va fi unul dintre cei mai buni mijlocași din România, transmițându-le lui Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău că vor avea o competiția serioasă cu el.

"Vă zic un singur lucru. Radaslavescu a jucat în play-off cu cele mai bune echipe, a câștigat, deci e un jucător foarte bun. Un optar, un decar complet. Cred că e unul dintre cei mai compleți mijlocași. Așa l-am văzut eu cât a fost cu mine. A dat un randament extraordinar. E un tânâr, e greu să joci titular și în mijlocul terenului, unde trebuie să faci ambele faze. 

E clar că are de învățat foarte mult, iar FCSB e un pas înainte, că altfel nu-l face. Pretențiile sunt mai mari sau așa par. Rada e un jucător care... Marin, Cicâldău o au grea cu el. La cum îl știu eu pe Rada, au concurs foarte mare cu e în scurt timp. Trebuie să joace, 100%. Dar va juca, sunt meciuri în campionat, în cupele europene. 

Hazard era cel mai bun și la Madrid nu i-a ieșit. Dați-le timp tinerilor să se adapteze, nu puneți presiune. La un tânăr trebuie să fii în spatele lui, să îl arunci când trebuie. Costă, au dat niște bani pentru el, dar Rada e de nivel", a spus Gică Hagi, la Orange Sport.

Eduard Radaslavescu: "Trebuie să mă pregătesc și să îmi aștept șansa la FCSB"

După meciul România U19 - Lituania U19 (0-0), în care a fost titular, Eduard Radaslavescu a recunoscut că are nevoie de mai multe minute, însă spune că este gata să muncească tot mai mult la antrenamente și să își aștepte șansa.

"O schimbare importantă, am ajuns la cel mai mare club din România. Trebuie să muncesc în fiecare zi la antrenamente, să îmi doresc să fiu cel mai bun și cu siguranță va veni și șansa mea să joc cât mai multe minute.

E normal, orice jucător trebuie să aibă cât mai multe minute la vârsta mea, dar trebuie să mă pregătesc, să îmi aștept șansa, iar când intru să demonstrez că merit să fiu acolo.

Relația cu Nicolae Dică e foarte bună. Cu toți antrenorii am avut o relație foarte bună. E un antrenor tânăr, care știe fotbal și a jucat la un anumit nivel", a spus Eduard Radaslavescu.

Modifică setările cookies