Liga 1

Wenger a facut OFERTA pentru un pusti din Liga I! Povestea PERLEI care a debutat la 15 ani in Romania

Arsene Wenger a pus ochii pe un pusti din Liga I! Francezul a facut deja o oferta pentru jucatorul in varsta de doar 15 ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 13:57
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 14:00

Arsenal vrea sa-l transfere pe tanarul Marian Draghiceanu de la Cheahlaul, a anuntat noul patron al moldovenilor, italianul Angelo Massone.

"Arsenal ne-a facut o oferta pentru acest baiat nascut in 1999", a declarat Angelo Massone la Digi.

Tanarul Draghiceanu are doar 15 ani si a fost rezerva in tur la meciul cu Rapid. Si Hagi a incercat sa-l ia in trecut, dar s-a lovit de refuzul patronului de la Piatra Neamt de atunci, Gheorghe Stefan.

Stefan a motivat atunci prin exemplul Alex Maxim, crescut de Ceahlaul, dar vandut de Pandurii pe 1,2 milioane de euro la Stuttgart.

"Marian nu are cum sa nu ajunga departe in cariera. E un copil cuminte si, cel mai important, ii place fotbalul. Are tehnica lui Messi, pastrand proportiile, si o viteza deosebita. Joaca pe postul de mijlocas stanga, cu rol preponderent ofensiv. Este pacat ca pe un asemenea fotbalist sa-l pui sa se apere. Este un copil istet si vede bine jocul. In plus, este ambitios si orgolios, care, pana la urma, sunt niste calitati. Daca stie ca are el dreptate, te contrazice”, a spus Florin Axinia, fosta vedeta a celor de la Ceahlaul si cel care l-a descoperrit pe Marian.

Draghiceanu provine dintr-o familie cu probleme din Savinesti, localitate aflata langa Piatra Neamt. Axinia a vrut sa-l infieze, scrie Sportnews.

"L-am vazut la un turneu de copii si m-a impresionat. L-am luat la mine acasa. A stat in casa mea din 2008 pana in anul trecut. L-am tinut pe mancare, i-am oferit toate conditiile. Acum s-a mutat la internatul clubului. As fi vrut sa-l infiez, dar am divortat intre timp si nu s-a mai pus problema, plus ca la noi procedurile de adoptie sunt destul de complicate", spune Florin Axinia, antrenor la Centrul de Copii si Juniori de la Ceahlaul.

"Acum doi ani, daca Marian nu s-ar fi accidentat, am fi castigat Cupa Hagi-Danone, de la Timisoara. Fara el, am terminat pe locul 5. La faza zonala, de la Suceava, Hagi l-a desemnat cel mai bun jucator al turneului. Iar in 2012, Ceahlaul a jucat finala mica la juniori contra scolii Gica Popescu. Marian a fost ales cel mai bun junior la varsta lui, desi echipa n-a castigat turneul", se mandreste Axinia.

Modifică setările cookies