"Voi nu stiti ce credincios e!" Dupa Vintila, Becali blindeaza un alt om din staff-ul clubului! Patronul ros-albastrilor vrea sa faca din FCSB un adevarat COLOS: "Vedeti la vara Liga Campionilor!"

Gigi Becali a vorbit despre situatia de la FCSB.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre situatia clubului si spune ca pe langa Vintila, un alt om pe care vrea sa il pastreze in staff este Alexandru Tudor.

"Dumnezeu mi l-a dat pe asta, pe Vintila. Eu am zis ca nu-l schimb niciodata, eu om cu credinta. Uitati de alt antrenor la FCSB, doar Vintila. Dumnezeu mi l-a adus pe Tudor, voi nu stiti ce credincios e el. Eu nu-i cer lui Dumnezeu, dar el stie ca eu vreau sa castig bani din fotbal, pentru a ajuta copiii, oamenii careu au nevoie, si el vine si implineste ce imi doresc eu. Acum noi suntem la gradinita, dar la vara o sa vedeti Liga Campionilor", a declarat Becali in cadrul unei conferinte de presa.

Gigi Becali a spus va veni si momentul in care FCSB va juca in Liga Campionilor si se va duela din nou cu marele forte ale Europei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Ministerul Culturii propune o serie de măsuri pentru reluarea activităţilor cultural-creative de la 1 iunie
BRAT
Modifică setările cookies