Vlad Chiricheș, la FCSB? Gigi Becali oferă ultimele detalii și anunță ordinul dat

Vlad Chiriches Cremonese FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 14:40
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 14:41

Gigi Becali nu renunță la ideea de a îl readuce pe Vlad Chiricheș la FCSB și susține că în aceste zile așteaptă răspunsul fundașului de la Cremonese.

După ce a retrogradat cu Cremonese în Serie B, Chiricheș a reintrat în atenția celor de la FCSB. Obligată să transfere încă un fundaș central după despărțirile de Joonas Tamm și Iulian Cristea, vicecampioana i-a făcut o ofertă lui Vlad Chiricheș, însă căpitanul naționalei României întârzie să ofere un răspuns.

Vlad Chiricheș, la FCSB? Gigi Becali oferă ultimele detalii și anunță ordinul dat

Gigi Becali, care i-ar fi oferit un salariu lunar de 30.000 de euro lui Vlad Chiricheș, sumă la care s-ar adăuga și bonusuri, spune că fundașul vrea să vadă ce alte variante are la dispoziție înainte de a da un răspuns clubului la care a evoluat în perioada 2012-2013.

În plus, patronul vicecampioanei, care împlinește azi 65 de ani, spune că va da un nou ordin la echipă prin care să le interzică fundașilor să se apere în propriul careu.

"Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r - cu Farul). Toată lumea 'zbang' în ele.

Nu, tată. O să dau un ordin că nu mai ai voie să te aperi în 40 de metri. Te aperi în 40-50 de metri. Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri.

Dacă se apără aşa, imediat mă duc la bază şi fac şedinţă cu ei. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea 'zbang' lumânare în sus sau dă aiurea în ea.

Nu, dacă vine mingea la el şi este singur, o opreşte şi pasează. Iese cu mingea la picior, nu mai vreau să dăm aşa în ele", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Vlad Chiricheș a evoluat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013. Gigi Becali l-a vândut atunci la Tottenham pentru 9.5 milioane euro.

  • 1.3 milioane e cota actuală a lui Chiricheș pe site-urile de specialitate
  • 1,84 m e înălțimea fundașului central
  •  75 de selecții are Vlad Chiricheș la naționala României
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!