Gigi Becali a spus ce dorință are în ziua în care a împlinit 65 de ani

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 13:40
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 13:39

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, împlinește astăzi, 25 iunie, vârsta de 65 de ani.

Deși în luna aprilie, după meciul cu Rapid (0-1), anunța că este gata să se retragă din fotbal și să vândă FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit. Omul de afaceri a decis să continue la cârma vicecampioanei României și le-a promis fanilor că "la anul vom fi campioni".

Gigi Becali a spus ce dorință are în ziua în care a împlinit 65 de ani

În ziua în care a împlinit 65 de ani, Gigi Becali nu s-a referit la fotbal când a fost întrebat despre dorințe, ci la partea religioasă.

"Nu-mi doresc decât să îl iubesc mai mult pe Hristos. Asta e dorința mea. Să-l iubesc din ce în ce mai mult pe Hristos și să mă înfieze Dumnezeu, să mă facă frate cu El", a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Finanțatorul celor de la FCSB a explicat și ce va face astăzi, la aniversarea sa.

"Merg la mănăstirea mea, la Comanca. Iubesc pe călugări ca pe frații mei, ca și cum ar fi frații mei. Familia mearge în fiecare duminică la biserică și atunci împărtășesc copiii. Sunt mici nepoatele, e diferență de un an între ele", a mai spus Becali.

Gigi Becali: "Promit suporterilor că la anul vom fi campioni"

La finalul lunii mai, la scurt timp după ce FCSB a pierdut matematic titlul în dauna Farului, Gigi Becali anunța că a decis să rămână în continuare la cârma clubului și le-a promis fanilor că va investi serios în transferuri pentru a câștiga titlul.

„Am avut o dilemă, trebuia să aleg între două situații: fac economii și micșorez salarii la club sau fac investiții și să promit suporterilor... e chestiune de ambiție. Eu credeam că m-am cam detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că idolatria asta m-a prins mai mult, păcatul ăsta, microbul ăsta.

Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Până acum am zis că facem, dregem. Acum fac prima dată promisiune publică că la anul vom fi campioni. Nu vreau să interpretați. E doar o ambiție și o concurență frumoasă, prietenească cu Gică. 

El a spus că nu poți avea doar bani și să nu știi ce să faci cu ei. Atunci hai să facem și să ne luptăm. Eu voiam să-l sun pe Gică să-i spun pentru că acum mi-a trecut, voiam să-l felicit. Acum eu nu spun că mă compar cu Gică. 

Ce face el cu 100 de lei, eu trebuie să fac cu 500 de lei. Acum, ce face el cu 100, eu pun 1.000, iar el nu mai poate cu 100. Ca dovadă că acum nu am putut să mă lupt cu el, dar acum, ca să vadă lumea ce înseamnă banii, o să vadă că el, cu 100 sau 150, nu va putea să facă ce fac eu cu 1.000, da? Asta este ce transmit eu”, declara Becali, în urmă cu o lună, la Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!