Vineri 30 Martie 2018, 17:48

Vlad a revenit devastat la Steaua, dupa ratarea calificarii cu Romania U19 la EURO. Ce i-a spus Dica


	Vlad a revenit devastat la Steaua, dupa ratarea calificarii cu Romania U19 la EURO. Ce i-a spus Dica

Andrei Vlad a fost titular in echipa Romaniei la Turul de Elita. Nationala U19 a pierdut calificarea la EURO in prelungiri, dupa ce a pierdut 1-2 cu Ucraina.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Nicolae Dica, antrenorul Stelei, a dezvaluit ca Andrei Vlad a revenit foarte trist la echipa dupa ratarea calificarii cu nationala U19. Acesta a spus ca a incercat sa il incurajeze pe tanarul portar, pentru ca acesta sa treaca mai usor peste esecul dureros.

"Vlad era trist a doua zi. Am vorbit cu el, l-am incurajat, este doar un copil. E pacat pentru acesti copii. Dar trebuie sa gandim pozitiv, pentru ca sunt jucatori buni, care pot ajunge la nationala mare", a spus Nicolae Dica.

Romania U19 a pierdut cu 1-2 meciul cu Ucraina U19 in minutul 90+2. Morutan a deschis scorul, dar a fost eliminat imediat pentru ca si-a dat tricoul jos. Vlad a luat doua goluri in minutele 85 si 90+2.