Vineri 30 Martie 2018, 15:46

De la indieni la ELVETIENI! Noi informatii despre oamenii care o vor pe Dinamo: "Or sa aduca jucatori pe care acum clubul nu si-i permite"

In urma cu mai bine de un an, Adrian Mutu aducea la Bucuresti un om de afaceri indian, despre care se spunea ca e interesat de Dinamo.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Indianul adus de Mutu in Romania nu a mai ajuns patron la Dinamo. In schimb, clubul ar putea ajunge pe mainile unor elvetieni! O spune Adrian Thiess, omul care intermediaza discutiile dintre un fond de investitii misterios si Ionut Negoita.

Thiess a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Potrivit acestuia, fondul de investitii e interesat de aducerea unei echipe de management formata in mare parte din romani. La fel, si jucatorii vor fi intr-o mare proportie romani.

Ioan Andone, Radu Nunweiller si Ciprian Marica sunt numele rostite de Thiess.

"Pe 6 martie s-a semnat un non disclosure agreement. Si am discutat cu Nicolae Badea si Ionut Negoita. Investitorii au capacitatea financiara de a se implica la un asemenea club. Vor un proiect pe termen lung, un proiect occidental. Au principii corporatiste de a conduce un club. Dinamo este o echipa cu potential. Am vorbit cu multi oameni, printre care Marica si Andone, care imi sunt prieteni.

Da, investitorii se uita la meciuri. Au vazut partida cu Gaz Metan. Unul dintre oamenii-cheie din aceasta tranzactie a condus multe cluburi din Europa. A lucrat si cu Radu Nunweiller. Si el va fi implicat in acest proiect. Unii investitori au potential financiar, iar altii au multi ani in domeniu. E un mix perfect. Da, unii sunt elvetieni.

Sunt implicati in managementul mai multor cluburi. Sunt de mai multe nationalitati. Se va adopta modelul lui Igor Surkis, modelul Dinamo Kiev. Ne vom baza pe jucatori romani, dar vom aduce si 2-3 jucatori straini, jucatorii pe care acum clubul nu isi perimita sa ii aduca. Acest grup de investitori detine si fotbalisti, care vor veni la echipa.

Presedintele clubului va fi roman, 90% din conducere va fi formata din romani. Exista si un potential presedinte care este roman. E tanar si n-a condus niciun club. Dar are expertiza si are multa scoala. Are legatura cu Dinamo. Dupa 12 aprilie vom incepe in forta negocierile. Spre finalul lunii mai ar trebui sa semneze actele", a declarat Adrian Thiess intr-o conferinta de presa.
 

12 comentarii
 • 30 2018
  Antimilitieni&securisti Fumigene securiste...grupul infractional care o va prelua pe fc rinamo 2013 este alcatuit din politicieni romani. Primul este Vasile Dancu, al doilea generalul izmanar Oprea impreuna cu detinutul Ontanu, urmeaza pe lista infractorul tradator si vanzator de tara Adrian Nastase si alti securisti mai mititei...scutul va fi format de mercenarii din pch, arma cea mai eficace a grupului de infractori iar statul va fi pacalit din nou si sifonat de zeci de milioane de euro....
 • 30 2018
  DCO Referitor la meciul Dinamo București - Juventus Bucuresti, cred că va câștiga Dinamo. Scorurile posibile sunt 2-1, 3-2, sau poate va fi chiar 2-2....
 • 30 2018
  Mihai Potențial are și Chiajna, Botoșani, etc.. Dinamo numai reprezintă o forță de mult...
 • 30 2018
  Forța Steaua!!! E bine ca vin ,,investitori" din toată lumea la rinam0, așa mai învățăm și noi geografie:)!...
 • 30 2018
  dani Si in Elvetia, Cipru si alte state au aparut deja cluburi fantoma care ruleaza jucatori straini pe banda dar ptr afaceri in niciun caz pentru performanta clubului (stau un an si sunt vanduti apoi pe alte sume). Ma impresioneaza gogosile pe care le spune acest domn dar nu mi-ar fi mare mirarea sa transforme Dinamo intr-un club fantoma utilizat ca tampon de tranzactii de fotbalisti de pe alte continente spre exemplu.....Bun oricum azi este un club terminat asta este clar....
 • 30 2018
  ****** dinamo va fi cumparata de "puternicul brand " abatorul Focsani ! :))))))...
 • 30 2018
  Cristian Gogu...lasă Antena 3 tati și apucă-te de muncă! Ștergeți balele de la gură și semințele din poală și nu mai delira! Cât despre preluarea mizeriei numită Dinamo...e circoteca anului! Thiess e bolnav mintal și vrea cu orice preț să mai câștige un ban, că a ajuns la fundul sacului păcăliciul. Nici într-o sută de ani nu va cumpăra cineva serios râsul ăsta de echipă! Praf in ochii idioțiilor, baloane de săpun, minciuni a la campania psd!...
 • 30 2018
  Gogu Thiess a fost în Staful lui Iohannis sau nu ? Deci mă lasă cu psdeul!...
 • 30 2018
  Scorpionul O sa vina investitori în Ro când v oi fi eu Papa.. Haaa...
 • 30 2018
  Gogu Un gunoi care l-a “consiliat” pe Iohannis, preferatul lui Coldea, evident ofițer acoperit se ocupă de vânzarea Canisei SRI, ceea ce este natural....
 • 30 2018
  wernernuepresedintelemeu ma CAC pe fc rinamo...........
vezi mai multe comentarii
Modificările PSD la Legile Justiției ajung la Comisia de la Veneția: ”Victorie PNL!”
BRAT