I-au taiat craca :) Acum un an juca la Steaua, astazi a fost dat afara de o echipa condamnata la retrogradare! Ce se intampla cu Lemnaru

I-au taiat craca :) Acum un an juca la Steaua, astazi a fost dat afara de o echipa condamnata la retrogradare! Ce se intampla cu Lemnaru

Unul dintre cei mai buni marcatori ai sezonului trecut, Lemnaru ajungea in vara lui 2014 la Steaua, promitand calificarea in grupele Ligii.

Fotbalistul a stat insa mai putin de doua luni in Ghencea, bifand cateva minute in tricoul ros-albastru, pentru ca mai apoi sa revina la Universitatea Cluj.

Ramas cu titlul de cetatean de onoare al orasului Lehliu Gara, in urma performantei de a prinde un contract la Steaua, Lemnaru nu s-a mai regasit de la acel moment.

Atacantul in varsta de 30 de ani a jucat tot mai prost la Universitatea, iar totul a culminat cu o concediere.

Sefii Universitatii i-au taiat craca lui Vali Lemnaru, anuntandu-l astazi, dupa remiza cu Astra, scor 0-0, ca este liber sa-si caute echipa.

Lemnaru a intrat in minutul 78 al meciului cu Astra, in locul lui Raul Costin, dar nu a reusit sa faca nimic.

La finalul partidei, acesta a fost criticat si de antrenorul Adi Falub: "Alibec a avut o intrare foarte dura asupra lui Veselovky, chiar intentionata cred. Dar asa face un varf! Spre deosebire de noi, care am avut exact aceeasi situatie in repriza a doua, insa nu am atacat mintea. Varful nostru s-a retras...", a spus Falub.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT