FCSB csa steaua Ghencea Gigi Becali Stadionul Steaua Superliga

Vis spulberat pentru FCSB? Gigi Becali s-a resemnat și anunță: "Nu te pui cu ăștia!"

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este sceptic în privința șanselor echipei sale de a evolua pe Stadionul Steaua, în ciuda faptului că ultimele vești erau dătătoare de speranțe pentru pentru clubul bucureștean.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:30
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:26

Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a anunțat recent că a fost aprobat în parlament un proiect de lege care are ca obiectiv transparentizarea utilizării bazelor sportive publice. Astfel, FCSB ar putea să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea.

Gigi Becali nu crede că FCSB va fi lăsată în Ghencea

Deși Mihai Stoica s-a arătat încrezător după acest amendament, spunând că acum există și un cadru legal pentru ca FCSB să evolueze în Ghencea, Gigi Becali este sceptic și se așteaptă ca oficialii CSA Steaua să îl refuze din nou.

Într-un interviu pentru Realitatea, finanțatorul vicecampioanei s-a arătat resemnat cu privire la subiectul FCSB în Ghencea.

  • Jurnalist: Acum, dacă o să puteți juca pe Steaua... poate o să aveți șanse mai mari
  • Gigi Becali: Nu, că n-ai... nu te pui cu ăștia. Tu n-ai văzut?
  • Jurnalist: Am văzut că au dat lege.
  • Gigi Becali: Și n-ai văzut câte legi au dat ei?
  • Jurnalist: Credeți că nu o să se respecte?
  • Gigi Becali: Du-te, mă, de aici! Ce țin cont ăștia? Dă pe unul, pe altul. Suntem în România, mă, tată. Tu n-ai văzut? Dacă ei vând țara lor?

Mihai Stoica: "Tot timpul ne-au răspuns că nu au cadrul legal"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a spus recent că, în urma acestui amendament, CSA Steaua nu va mai avea niciun motiv pentru a bloca accesul echipei sale în Ghencea.

"A trecut această propunere de Comisie, 6 voturi pentru și 4 abțineri. Era o chestie logică să se facă ceva în direcția asta, ca stadioanele făcute din banii publici să poată să și încaseze, nu doar să fie o gaură la bugetul instituțiilor proprietate, recte Ministerul Apărării Naționale, care bagă foarte mulți bani în întreținerea bazei, iar competițiile care s-au desfășurat până acum acolo nu au avut audiență, deci nici încasări, deci e normal să putem să benefiiem și noi de baza respectivă, mai ales că, în vară, probabil Arena Națională va fi închisă sportului, vor fi concerte.

Tot timpul ne-au răspuns (n.r - CSA Steaua) că nu au cadrul legal, că nu există o hotărâre de guvern. Când va exista o hotărâre de guverne, nu mai are ce să facă MApN-ul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!