Vintila, PUS LA ZID de Duckadam: "Cred ca asta ar trebui sa fie treaba lui!" Declaratia antrenorului care l-a enervat pe oficialul FCSB: "Iei bani de acolo!"

Bogdan Vintila Echipa Nationala FCSB Helmuth Duckadam Superliga Vintila, PUS LA ZID de Duckadam: "Cred ca asta ar trebui sa fie treaba lui!" Declaratia antrenorului care l-a enervat pe oficialul FCSB: "Iei bani de acolo!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 08:13
Data actualizarii: Sambata 26 Octombrie 2019, 08:23

Bogdan Vintila a facut o declaratie controversata. 

Bogdan Vintila, antrenorul celor de la FCSB, "a calcat pe bec" si a facut o declaratie ciudata in ceea ce priveste echipa nationala. 

Echipa lui Becali a avut in ultimele meciuri, cu Insulele Feroe si Norvegia, un singur jucator chemat la nationala, pe Florinel Coman. Ulterior, Contra l-a chemat si pe Iulian Cristea, insa acesta nu a fost inclus in lot pentru meciul cu Norvegia. 

"Eu nu ma gandesc la echipa nationala, eu imi vad de treaba mea", a declarat Vintila. 

Spusele l-au suparat pe Helmuth Duckadam, care a reactionat imediat si l-a taxat pe antrenorul FCSB. 

"Cred ca ar trebui sa fie treaba lui ce jucatori se duc la nationala. Orice antrenor ar trebui sa fie mandru sa aiba cat mai multi jucatori la echipa nationala. Pe langa valoarea jucatorilor, care creste, iei bani de acolo", a spus Duckadam la DigiSport.

 

FCSB nu mai da jucatori la nationala

 

Situatia convocarilor la nationala nu e deloc buna la FCSB. Daca la dubla cu Insulele Feroe si Norvegia a avut doi jucatori la selectionata lui Contra (Florinel Coman si Iulian Cristea), la precedentele doua meciuri din preliminariile EURO 2020, cu Spania si Malta, echipa lui Becali nu a avut niciun jucator chemat la lot. 

Patronul FCSB a izbucnit atunci si l-a atacat pe Contra. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!