Liga 1

Viitorul suna bine! Doi marcatori de 16 ani in echipa lui Hagi! Reactia "Regelui" dupa primul gol marcat de Ianis in Liga I

Dupa 4-4 cu Botosani, Viitorul a terminat pe locul 11 in clasament

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 20:33
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 20:47

Doi dintre marcatorii Viitorului nici n-au implinit 17 ani. Ianis Hagi a marcat la primul meci ca titular in Liga I. Carlo Casap, un alt jucator crescut de la Academie a inscris si el la debutul in echipa mare a Viitorului.

"A fost un meci fantastic, am trecut un examen important. Atat Ianis, cat si Casap sunt jucatori veniti de la Academie. Sunt foarte fericit pentru ei."

"Se putea si mai mult in sezonul asta, daca nu luam gol in ultimul minut mai urcam doua locuri in clasament. Dar sunt multumit ca am ramas in prima liga, trebuie sa construim in continuare."

"Ianis creste, asa cum cresc si altii alaturi de noi la echipa. Era examenul lui ca titular, era important sa faca o figura frumoasa. Are timp sa creasca, are doar 16 ani.", a spus Hagi la DigiSport.

FC Botosani a terminat sezonul pe 8 dupa egalul cu Viitorul. Croitoru si Hadnagy au marcat cate doua goluri pentru Botosani, in timp ce pentru Viitorul au inscris Manea, Taru, Ianis si Casap.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies