Viitorul se transforma odata cu transferul lui Cernat! Cum a reusit Hagi sa-i sufle Stelei principala tinta a verii:

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iunie 2015, 11:08

	Viitorul se transforma odata cu transferul lui Cernat! Cum a reusit Hagi sa-i sufle Stelei principala tinta a verii:

Florin Cernat a semnat pe doua sezoane cu Viitorul.

Mirel Radoi l-a cerut pe Cernat la Steaua, dar Becali a ezitat in negocieri. Hagi s-a miscat mai repede si a reusit sa puna mana pe unul dintre cei mai valorosi mijlocasi din Liga I.

Florin Cernat a semnat un contract pe doi ani cu Viitorul si va avea un salariu lunar de 8000 de euro.

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului, a anuntat ca Viitorul si-a propus un obiectiv maret pentru sezonul viitor - un loc de Europa League.

"Cred ca este cel mai indicat jucator pentru tentativa echipei de a prinde cupele europene. Sezonul asta, principala satisfactie a fost sa scapam de retrogradare, iar in ultima etapa sa aliniem o echipa numai cu jucatori din academie."

"In momentul in care avem echipe campioane la 17, 18 ani, iar in lotul de tineret sunt cinci jucatori, asta inseamna ca avem un nucleu bun si interesant. Pentru a termina sus in campionat, e nevoie si de jucatori cu experienta."

"Eu am asistat la o singura intalnire cu Cernat, care asa cum il cunosteam  de acum 20 de ani a ramas acelasi tip modest si inteligent. A facut cea mai buna alegere pentru el."

"Nu a fost vorba numai de contract, abilitatea lui Gica si seriozitatea clubului nostru au fost importante", a declarat Bivolaru la Ora Exacta in Sport.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies