VIDEO: "Meme l-a lucrat la pe Cartu!" Dezvaluirea incredibila a stelistului care stie tot ce misca in Ghencea:

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Mai 2011, 20:41

Sorin Cartu se pregateste de divortul cu Steaua, din cauza lui Meme!

Olaroiu nu vine, Piturca nu se mai intoarce sigur la Steaua! "Numai un antrenor fara personalitate mai poate lucra acum cu Becali" e sigur Piturca.

"Atunci, o sa-i prelungesc 3 ani contractul lui Cartu! Sau poate il aduc pe Mourinho sau Guardiola!" rade Becali de Piturca!
 
Piturca era sigur ca Sorin Cartu nu va rezista prea mult in Ghencea! Are o personalitate prea puternica sa lucreze cu Becali.  "Urmatorul antrenor al Stelei va fi unul ascultator!" pariaza Piturca!

"E parerea lui, Steaua ramane un brand, orice antrenor vrea sa-si arate capacitatea si sa antreneze Steaua", il contrazice Duckadam.

Piturca sigur nu se mai intoarce. Nici daca pleaca Meme Stoica, dusmanul sau! Piturca n-are nicio indoiala ca Meme l-a lucrat si pe Cartu! ''Lasati-ma, domne, cu managerul, ce manager sa fie ala, nici manager general, nu are nici in clin nici in maneca cu manager. Am spus la inceput ca primul care il va lucra pe Cartu va fi acest om".

"Cartu mai ramane 3 ani!" e ultima gluma a lui Becali! "Are 25 de ani de activitate ca antrenor, sper sa stea mai mult", zice Duckadam.

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT