EXCLUSIV | Reacția lui Angelescu, după ce a fost întrebat despre transferul starului Hatem Ben Arfa la Rapid

Victor Angelescu a vorbit despre varianta ca Ben Arfa să fie transferat de Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 12:44
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 12:59

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, exclude varianta ca Hatem Ben Arfa (34 de ani), fost jucător la Marseille, Lyon, PSG sau Newcastle să ajungă în Giulești.

Omul cu banii de la Rapid este recunoaște că echipa sa nu are posibilitatea de a-i satisface pretențiile financiare francezului, chiar dacă transferul ar fi fost o adevărată lovitură de imagine. La 34 de ani, Ben Arfa este evaluat la trei milioane de euro și ar fi fost cel mai bine cotat jucător din lotul giuleștenilor.

„Nu cred că avem noi puterea să-l aducem pe Ben Arfa. Nu cred că este cazul, nu am vorbit despre asta și nu cred că e cazul. Cred că mai are ani de jucat și sunt echipe care-i pot oferi un salariu mult mai mare decât cel pe care putem să i-l oferim noi.

Vindem tricouri și fără Ben Arfa, nu e o problemă. Nu cred că s-ar vinde, nu există să vinzi 100.000 de tricouri cu un jucător în România”, a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate.

Rapidul a rămas pe locul doi, chiar dacă a pierdut în ultima etapă din Liga 1, cu Universitatea Craiova. Giuleștenii au 16 punte și sunt la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj.

CITESTE SI

Modifică setările cookies