Liga 1

Rapid vrea să dea o adevărată lovitură! Un star trecut pe la PSG, Newcastle sau Lyon ar putea ajunge în Giulești

Rapid încearcă un transfer spectaculos.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 11:22
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 11:25

Rapid vrea să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor. Un fost internațional francez, de cinci ori campion în Ligue 1, ar putea ajunge în Giulești.

Este vorba despre Hatem Ben Arfa (34 de ani), care a jucat, în urmă cu trei ani, la PSG. Mijlocașul francez ar fi în negocieri avansate cu Daniel Niculae, președintele echipei, iar acesta ar fi dispus să vină chiar la București pentru a ”intensifica” negocierile.

Rapid încearcă o adevărată lovitură: Hatem Ben Arfa

 

Rapid știe că transferul lui Ben Arfa ar fi o adevărată lovitură de imagine, motiv pentru care conducerea i-ar fi pregătit un salariu pe măsură, de 15.000 de euro, mult peste media salariilor din lotul lui Mihai Iosif, notează 1923.ro

Ben Arfa are un CV impresionant. Pe lângă PSG, cel mai ”sonor” nume pe la care a trecut, acesta a mai evoluat și pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, Rennes, Valladolid sau Bordeaux.

În 2010, Marseille plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera pe Ben Arfa de la Lyon, iar în 2011 a plecat la Newcastle, pentru șase milioane de euro.

Din iuiie, Ben Arfa este liber de contract. În prezent, acesta este cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies