Gardianul Kung Fu! Imagini spectaculoase cu unul dintre agenții care au asigurat paza la Rapid - Univ. Craiova

Rapid Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 14:08
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 14:55

Universitatea Craiova s-a impus la capătul unui meci spectaculos, disputat pe terenul Rapidului, în etapa a șaptea a Ligii 1.

Giuleștenii au condus cu 1-0, după reușita din minutul 15 a lui Albu, până în minutul 82, însă forcingul agresiv al oltenilor pe final de meci a întors rezultatul în favoarea oaspeților.

Markovic a restabilit egalitatea în minutul 82, iar în  primul minut al prelungirilor, Koljic a stabilit rezultatul final, în favoarea oaspeților, scor 1-2.

Înfrângerea nu le-a picat tocmai bine rapidiștilor, care erau invincibili până la ora meciului cu Craiova. Supărați că echipa lor a pierdut, fanii rapidiști s-au strâns în dreptul tunelului și au aruncat cu sticle către olteni în momentul în care aceștia au vrut să meargă la vestiare.

O sticlă aruncată din tribune a fost la un pas să-l lovească pe Laurențiu Reghecampf, însă acesta a apucat să se ferească. Când recipientul aruncat din tribune nu mai reprezenta niciun pericol pentru nimeni, unul dintre agenții care au făcut scut în jurul lui „Reghe” a lovit sticla cu o mișcare desprinsă parcă din filmele cu Jackie Chan, fiind la un pas să-l lovească chiar el pe antrenorul Craiovei.

În cele din urmă, oltenii au fost evacuați de pe teren prin parcare.

Sursă foto: Captură Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!