VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă pune tunurile pe Gigi Becali și Nicolae Dică: "Debitează, spune tâmpenii! E inacceptabil ce se întâmplă"

Victor Pițurcă (66 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali și Nicolae Dică din cauza formei slabe traversată de Octavian Popescu la FCSB:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 00:08
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 00:07

Deși în sezonul trecut a impresionat și a obținut și convocarea în premieră la naționala de seniori, Octavian Popescu (19 ani) a avut prestații dezamăgitoare în actuala stagiune, iar în ultimele meciuri a fost trecut pe banca de rezerve la FCSB.

Victor Pițurcă: "Este inacceptabil ca Octavian Popescu să ajungă așa. Antrenorul e de vină"

Vinovați pentru forma slabă traversată de Octavian Popescu sunt Gigi Becali și Nicolae Dică, este de părere Victor Pițurcă, iar fostul selecționer explică ce ar trebui să facă antrenorul lui FCSB în cazul tânărului jucător.

"Și Gigi Becali are o vină. Îl știe toată lumea ce debiteză și ce tâmpenii spune, însă părerea mea e că antrenorii sunt de vină pentru că nu știu cum să lucreze cu el. Este inacceptabil ca el, acum 3-4 luni, să joace cum o făcea, cu calități native extraordinare, iar acum să ajungă așa. Un jucător de genul ăsta trebuie ajutat, trebuie vorbit cu el, antrenat și introdus în echipă pe postul care trebuie să joace. 

Eu chiar sunt foarte, foarte mirat unde a ajuns acest copil în decurs de o lună de zile - să nu mai fie băgat în seamă, să nu mai joace în echipă și să joace de manieră în care joacă. Într-adevăr, nu mai e la acel nivel și cred că e o chestie psihică la el, că nu i-au dispărut calitățile, n-a uitat să joace fotbal. El juca fotbal din plăcere. Repet, el are calități native excelente. Antrenorul trebuie să stea de vorbă cu el și la antrenament să facă exercițiile de care el are nevoie pentru a ajunge la nivelul la care a fost.

Nu mai e niciun jucător în România cu calitățile lui Octavian Popescu. Din punct de vedere tehnic are niște calități extraordinare, are o viteză de reacție excelentă, ăsta a fost motivul pentru care a ieșit în evidență.

A apărut foarte rapid acest jucător. Sigur că adversarii s-au uitat la calitățile lui. La rândul lui, antrenorul trebuie să-i găsească altă mișcare în teren pentru a-l ajuta", a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena

Victor Pițurcă: "Coman trebuia să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști"

Pițurcă nu a ocolit nici subiectul Florinel Coman, un alt jucător care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. La fel ca în cazul lui Octavian Popesu, fostul selecționer spune că Gigi Becali are o mare parte din vină pentru discursurile exagerate - fie laudative, fie critice.

"Coman e la același nivel. Asta e problema patronului. Toți jucătorii care au fost la Steaua (n.r - FCSB) au avut calități, a și plătit bani mulți pe ei. Coman trebuia să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști. Sigur, el a avut și o problemă cu accidentările, dar părerea mea e că tot din cauza programului de antrenament.

Eu cred în Coman în continuare. El are o mișcare bună în teren, e extrem de periculos pentru poarta adversă. Mulți jucători au fost de genul ăsta. El a rămas la nivelul ăsta, e foarte clar. Ușor, ușor se va ridica dacă nu se va accidenta din nou, dar sigur că Florinel Coman ar fi trebuit să fie zi la o echipă de top, să fie un jucător excelent", a mai spus Victor Pițurcă.

Modifică setările cookies