Victor Piturca, atac la Walter Zenga! "A avut tupeul sa vorbeasca despre mine! A schimbat 200 de echipe!" Ce l-a deranjat pe fostul selectioner

Victor Piturca, atac la Walter Zenga! "A avut tupeul sa vorbeasca despre mine! A schimbat 200 de echipe!" Ce l-a deranjat pe fostul selectioner

Victor Piturca a fost deranjat de declaratiile lui Walter Zenga.

FCSB l-a numit antrenor principal pe Bogdan Andone, insa pe lista lui Gigi Becali s-a vehiculat si numele lui Walter Zenga. Fostul selectioner, Victor Piturca, si-a adus aminte de o serie de declaratii facute de Zenga si a vorbit in termeni duri despre cariera de antrenor a italianului.

 

Piturca: "A antrenat pe la vreo 200 de echipe"

 

Victor Piturca nu a vrut sa dea numele persoanei la care face referire, insa l-a exclus din discutie pe Cristiano Bergodi.

"El a avut dreptate, daca vrea, pune o suta de antrenori. Bine ca nu i-a pus pe aia care se vehiculau pe acolo, de au fost pe la vreo 200 de echipe si sunt antrenori mari. Nu vreau sa le mai dau numele, straini. Cum apare ceva, apare numele X antrenor in Romania. Sa antreneze in Italia daca e asa mare antrenor. Nu vorbesc despre Bergodi", a spus Victor Piturca la Telekom Sport.

 

Victor Piturca: "A avut tupeul sa vorbeasca despre mine"

 

Piturca a continuat atacul la adresa lui Walter Zenga, cel despre care spuna ca a schimbat 200 de echipe in cariera.

"Aoleu, in doua secunde accepta. Ce, e mare lucru? El a facut cateva afirmatii la adresa mea. Un strain venit din Italia...eram antrenorul echipei nationale si avea tupeul sa vorbeasca. Iata ca a schimbat 200 de echipe pana acum si divizia B si prin Arabia si prin Emirate. A stat cate doua luni, acum vrea sa vina la FCSB. Nu accepta conditiile lui Gigi? Le accepta fara niciun fel de problema", a continuat fostul selectioner.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies