Victor Becali, sfat în direct pentru patronul de la FCSB: ”Nu se poate așa”

Victor Becali FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 08:20
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 08:30

Mihai Pintilii este cel care conduce banca tehnică a FCSB-ului, deși în acte figurează ca delegat la echipa lui Gigi Becali. 

FCSB a încercat să găsească un antrenor care să-l înlocuiască pe Nicolae Dică (42 de ani), ajuns între timp la CS Mioveni, dar a apelat în cele din urmă la Leo Strizu, omul ”de încredere” al vicecampioanei, care deține și licența PRO.

Victor Becali, sfat pentru Gigi Becali

Pintilii a fost criticat de mai multe voci din lumea fotbalului românesc pentru faptul că antrenează chiar dacă nu deține licența PRO. Întrebat despre un sfat pe care i l-ar da lui Gigi Becali, vărul său, Victor Becali a răspuns fără ezitare.

"Categoric, un antrenor trebuie să aibă licență. Dar la noi ajungi mai repede doctor, chiar conferențiar, decât antrenor! Nu se poate să iei licența în 7-8 ani.

Nu se poate așa, normal că trebuie luată o măsură, ai ținut antrenor la echipa națională fară licență (n.r. Mirel Rădoi) și apari acum, peste noapte? Pune o perioadă de 2 ani. Așa mi se pare mie corect!", a spus Victor Becali, la Digi Sport.

Pintilii va trebui să-și asume eventualele înfrângeri ale echipei

„Domnule, eu nu sunt de acord cu Ionel Ganea, vizavi de treaba asta (n.r. - că Pintilii n-ar trebui să antreneze fără carnet de antrenor).

Voi ce credeți, că dacă face schimbările Gigi, știe ce se întâmplă la echipă, sunteți nebuni?

Pintilii, domnule (n.r. - va fi vinovat când FCSB va pierde), pentru că ei fac, tactica, ei fac tot antrenamentul în timpul săptămânii. Chintesența este în antrenamente, cum pregătești echipa în antrenamente”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA.

FCSB este pe locul trei în Superligă, cu 41 de puncte, la egalitate cu Rapid și la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă, vicecampioana se va duela cu Farul, care ocupă locul doi cu 45 de puncte.

Foto: Sport Pictures.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!