Victor Becali a confirmat suma primită de Farul Constanța de pe urma lui Alexi Pitu: „Se schimbă și contractul său”

alexi pitu Farul Constanta Girondins de Bordeaux Victor Becali Stranieri Victor Becali râde de deciziile de la Dinamo: ”Nu a mai antrenat de cinci-șase ani”
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 19:07
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 19:06
Victor Becali, consilier la firma de impresariat Becali Sport, a vorbit despre transferul lui Alexi Pitu la Girondins de Bordeaux.

Farul Constanța l-a cedat pe Alexi Pitu după ce românul născut la Karlsruhe în Germania a bifat 86 de apariții pentru trupa lui Gică Hagi, a înscris cinci goluri și a pasat decisiv în 11 situații.

Victor Becali a confirmat suma primită de Farul Constanța de pe urma lui Alexi Pitu: „Se schimbă și contractul său”

Victor Becali a evidențiat faptul că Farul a primit două milioane de euro pentru serviciile jucătoruui și că, în cazul în care clubul francez promovează în primul eșalon, atunci contractul lui Alexi Pitu se va modifica.

„Da (n.r. 2 mil de euro). A fost primit foarte bine. Un băiat născut în occident, în Germania. E normal să existe probleme de adaptare. Este un fotbal puternic și sperăm să se adapteze cât mai repede. Dacă echipa promovează, contractul său se îmbunătățește. Se schimbă de la an la an.

Mulți spuneau de Moruțan că s-a dus într-un campionat puternic. S-a adaptat și are evoluții foarte bune. Eu cred că Pitu poate, dar sigur nu putem să știm. Are calități bune pentru un campionat puternic ca cel de acolo. Timpul ne va demonstra”, a spus Victor Becali, potrivit Digi Sport.

Prima reacție a lui Alexi Pitu după ce s-a înțeles cu Girondins Bordeaux: „Am încredere în calitățile mele!”

„Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Bine, încă nu s-a realizat. Fac vizita medicală și după aceea vom vedea ce va fi. Am aflat de interesul celor de la Bordeaux exact după meciul cu CFR. M-a sunat mister și mi-a spus. A fost așa din scurt. Nu m-am gândit la o plecare. Am jucat, mi-am făcut treaba și a venit și acest transfer. Este un pas important. Este o echipă puternică, de tradiție. Sunt pregătit. Sper să facem o figură foarte bună până în vară și să promovăm.

Unchiul meu (n.r. - Adrian Pitu, fost jucător al Stelei) mi-a spus să am încredere multă în mine și totul va fi bine. Nu numai Zidane a plecat de acolo... au fost foarte mulți jucători talentați. Nu vreau să mă compar cu alți jucători. Sper să-mi fac treaba cât mai bine. Am încredere în calitățile mele. Cred că pot să mă impun acolo”, a spus Alexi Pitu la plecarea în Franța.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani. Aripa stângă a marcat cinci goluri în 20 de meciuri disputate în acest sezon pentru Farul Constanța.

  • 1.4 milioane de euro este cota lui Alexi Pitu conform Transfermakt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!