Victor Angelescu anunță primul transfer al iernii la Rapid: "E 98% făcut!"

Victor Angelescu Funsho Bamgboye MOL Fehervar Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 16:09
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 16:09

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a oferit detalii despre fereastra de mercato din această iarnă.

Fără achiziții în această iarnă, Rapid este foarte aproape de a sparge gheața. Întrebat despre posibilul transfer al nigerianului Funsho Bamgboye (24 de ani), de la MOL Fehervar, Victor Angelescu a recunoscut că aproape detaliile sunt puse la punct, iar mutarea ar urma să fie oficializată în această iarnă.

Funsho Bamgboye, primul transfer al iernii la Rapid

Pe lângă fotbalistul din Nigeria, Rapid vizează încă un transfer în această iarnă, însă Victor Angelescu spune că momentan sunt numai negocieri.
 
"Știți că nu îmi place să comentez cu nume și prenume pentru că mai întâi trebuie să îl prezentăm, dar da, 98% anunțăm transferul (n.r - lui Funsho Bamgboye) săptămâna aceasta. O să vedem când ajunge în țară și face vizita medicală.

Noi suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști. În momentul în care suntem aproape, anunțăm. Acum suntem înțeleși cu unul singur, cu alții în negocieri. Mai mult de două transferuri nu vom face", a spus Victor Angelescu, la Digisport.
 
Funsho Bamgboye are 24 de ani, iar postul său de bază este extremă dreapta. Campion mondial cu Nigeria U17 în 2015, fotbalistul african joacă în Ungaria din 2017. A petrecut mai întâi doi ani și jumătate la Szombathelyi Haladas, iar din iulie 2019 evoluează pentru MOL Fehervar.
 
În acest sezon, Bamgboye a evoluat în 18 meciuri la formația maghiară, inclusiv în șase din preliminariile Conference League. Nigerianul a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.
 
Ultimul meci oficial al lui Funsho Bamgboye a fost pe 9 noiembrie, contra lui Ujpest, în campionat (1-2). A fost introdus la pauză și a văzut cartonașul roșu în minutul 90+4 pentru un fault din postura de ultim apărător.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!