Rapidul nu dă greș! Campionul mondial pe care giuleștenii sunt gata să-l transfere

Rapid Adrian Mutu Funsho Bamgboye Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 13:09
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 13:09

Adrian Mutu așteaptă un superjucător la echipă în perioada de mercato din iarnă!

După victoria categorică din Giulești cu Sepsi, 3-0, Adrian Mutu a spus că Rapidul va prezenta oficial un jucător în decursul următoarei săptămâni.

Rapidul nu dă greș! Campionul mondial pe care giuleștenii sunt gata să-l transfere

Potrivit Digisport, fotbalistul pe care conducerea de la Rapid îl va aduce în Giulești este Funsho Bamgboye, un nigerian care evoluează în banda dreaptă și care este legitimat la MOL Fehervar.

Fotbalistul a câștigat Campionatul mondial U17 cu Nigeria în 2015 și valorează nu mai puțin de 350.000 euro, conform site-urilor de specialitate. 

Funsho Bamgboye a bifat la MOL Fehervar 105 apariții în toate competițiile, s-a impus pe tabela de marcaj de 13 ori și a pasat decisiv în 19 situații, în aproximativ 5.700 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Produs de ASPIRE Academy în Qatar, nigerianul a făcut pasul în fotbalul european în februarie 2017, când a semnat cu o altă echipă din Ungaria, Haladas (41 meciuri, patru goluri și cinci assisturi).

Ce a declarat Adrian Mutu după Rapid - Sepsi 3-0

"Am avut un start foarte bun, echipa a stat foarte bine în teren, vreau să îi felicit, pentru că au respectat tactica. I-am surprins puțin, pentru că nu ne-am avântat peste ei, am așteptat puțin. În ultimele meciuri el a băutut penalty-urile, e treaba lui de atacant să marcheze goluri. Întâlnind o echipă puternică am jucat spectaculos, ne-am apărat bine. Giuleștiul este una dintre părțile noastre, în spate cu publicul echipa se exprimă alt fel, sunt împinși de la spate de suporteri. 

Costache încă nu are ritm și 90 de minute, venind după o pauză de trei luni și jumătate. Și cei care au intrat și-au făcut datoria. Nu facem transferuri doar de dragul de a face, ne gândim bine la ce jucători vrem să aducem, pentru că vrem să ne ajute acum, nu la vară. Vor mai veni jucători, dar las clubul să anunțe. Ne ducem la Cluj cu gândul de a câștiga, ne așteaptă un meci greu, în condiții grele", a spus Adrian Mutu la finalul partidei, la DigiSport.

Cu această victorie, Rapid a urcat pe locul trei, cu 41 puncte, la trei puncte distanță de următoarea clasată, CFR Cluj, care are un meci mai puțin. Sepsi OSK a rămas pe locul șase, dar poate fi depășită de Petrolul dacă ploieștenii vor câștiga meciul cu CS Miovei. În următoarea etapă, Rapid va juca în deplasare cu Universitatea Cluj, în timp ce Sepsi va primi vizita celor de la FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!