mihai pintilii FC U Craiova FCSB Superliga

Mihai Pintilii și-a schimbat discursul. Ce spune acum despre continuarea la FCSB ca antrenor

FCSB a obținut o nouă victorie în campionat sub comanda lui Mihai Pintilii, contra lui FC U Craiova, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 23:30
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 23:31

După meciul cu FC U Craiova, Mihai Pintilii și-a schimbat discursul. Dacă în momentul în care devenea interimar spunea că va rămâne în această postură doar până la meciul din Bănie, ultimul înainte de pauza competițională, fostul mijlocaș lasă acum de înțeles că este dispus să rămână în această funcție pentru o perioadă mai lungă, dacă patronul va cere acest lucru.

Mihai Pintilii și-a schimbat discursul. Ce spune acum despre continuare la FCSB ca antrenor

Pintilii a anunțat că își va lua o vacanță de câteva zile și i-a felicitat pe jucătorii echipei, în special pe cei care au marcat, Octavian Popescu și Joyskim Dawa.

"A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un grup foarte bun. În seara asta am fost cu golurile și am luat și punctele puse în joc. Totul se joacă doar la victorie. Mă bucur pentru băieți, merită toate felicitările. Ei singuri au reușit să adune aceste două victorii. Mă bucur pentru Miculescu, pentru Coman, pentru toți.

Au trei zile libere. Mâine mă duc cu familia, plec în vacanță să ne liniștim. O să vedem. Eu am terminat licența B în Moldova. La anul urmează să mă înscriu în licența A. Urmez cursuri în România de la CNFPA pentru carnetul de antrenor. O să o iau treptat.

(n.r - Ești sigur că acesta a fost ultimul meci în calitate de antrenor la FCSB?) Păi, ce, vrei să mă dai afară? Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Vom vedea ce va fi. Vreau să mă liniștesc puțin. Am jucat din trei în trei zile, efortul a fost fantastic, trebuie să se liniștească și ei.

Eu zic să-l întrebați pe patronul echipei. Eu sunt angajatul clubului. Indiferent de situație, eu sunt aici, cu ei. Îi iubesc pe acești copii. 

Tavi Popescu și-a demonstrat valoarea. Îi trebuia doar încredere pentru a fi jucătorul de anul trecut. Trebuie să crească frumos. Așa cum sunt Radaslavescu, Ianis Stoica sau Miculescu. Da, i-am spus înainte de meci că va marca și le-am spus băieților că vom marca din fază fixă. Mă bucur că au încredere în ei.

Dawa își șterge din greșeli. Greșește, dar bine că și le repară. Și-a făcut treaba, n-am luat gol. Mă bucur pentru el, pentru băieți.

Cine a fost convocat la națională, merită. A fost decizia selecționerului. Să meargă și să reprezinte țara și să se întoarcă sănătoși", a spus Mihai Pintilii.

FCSB a revenit pe loc de play-off, 6, cu 26 de puncte strânse în 16 etape, însă vicecampioana României are două meciuri în minus față de majoritatea adversarelor.

Modifică setările cookies