Vestea pe care Gigi Becali nu voia sa o auda! CSA a fost declarata campioana in Liga 4. Reactia presedintelui AMFB

Vestea pe care Gigi Becali nu voia sa o auda! CSA a fost declarata campioana in Liga 4. Reactia presedintelui AMFB

CSA Steaua va juca barajul de promovare pentru Liga 3.

Echipa din Ghencea va juca contra reprezentantelor din Ialomita si Giurgiu, pe 1, 5 si 9 august.

Florin Talpan a castigat in fata presedintelui AMFB Bucureşti, Marian Lumanare. Acesta anuntase ca Steaua urma sa fie exclusa din copetitie, dupa ce oficialul CSA a atacat modul de organizare al barajului din Liga 4.

Comitetul de Urgenta al AMFB hotarase ca CSA Steaua, Rapid 2 si Bucharest United sa participe la barajul din Liga 4. A patra echipa urma sa fie desemnata dupa un meci de baraj intre locurile 4 si 5, Progresul 2005 si AFC Asalt.

Potrivit comunicatului FRF din 11 mai 2020, vor promova 14 echipa in Liga 3 din Liga 4. Mini-grupele de baraj vor fi formate din 3 echipe, reprezentante ale judetelor. Fiecare echipa va juca un singur joc impotriva celorlalte doua din mini-grupa, iar castigatoare dintre cele 3 va promova.

Reactia presedintelui AMFB dupa ce Steaua a fost declarata campioana in Liga 4

"Am decis sa inghetam campionatul si sa declaram Steaua campioana pentru ca doua echipe, Bucharest United si Progresul 2005, au anuntat ca nu pot indeplini conditiile protocolului medical stabilit saptamana trecută de FRF si de ordinul MTS. Cei de la CSA Steaua si de la Rapid 1923 le-ar fi indeplinit. Chiar si Asalt era dispusa sa joace, dar ei au avut o serie de nelamuriri in legatura cu acel protocol medical. Ca sa le rezolvam ar fi fost nevoie de o alta sedinta de Comitet Executiv, insa nu mai era timp. Noi stabilisem ca play-offul sa se joace pe Daco - Getica, pe 19, 22 si 25 iulie, pentru ca pana pe 27 iulie trebuia sa anuntam campioana. Dar regulamentul nostru prevede ca play-offul se disputt cu patru echipe, nu cu doua sau cu trei”.

Era pe primul loc, la 7 puncte de Rapid, pe care o batuse cu 4-0 in meci direct, avea victorii pe linie. Rapid a insistat sa se joace pe teren, dar nu era regulamentar si chiar fair-play sa se decida totul intr-un meci, ei cu Steaua, care avea un avans atat de mare. Am avut noi o serie de diferende cu domnul Talpan, am fi vrut sa se joace acest play-off, dar din cauza conditiilor speciale legate de coronavirus, nu am avut alta solutie. Le uram succes celor de la Steaua in barajul pentru Liga a 3-a", a declarat Marian Lumanare.

Citeste si:CSALiga 3liga 4
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul Baia Mare intră în scenariul roșu. Ce alte localități se află pe listă
BRAT

Modifică setările cookies