VIDEO Verdictul vine de la un rapidist! Șumudică, impresionat de ce a văzut: „FCSB se asociază cu Steaua!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 22:58
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 22:58

Marius Șumudică a vorbit despre performanță obținută de FCSB.

În returul cu Dunajska Streda, 1-0, FCSB s-a bucurat de sprijinul a 40.527 de suporteri, în condițiile în care fanii nu au avut acces la Peluza Sud, UEFA penalizând scandările ultrașilor. 

Cu toate acestea, fanii roș-albaștrilor s-au mobilizat și au creat o atmosferă incendiară pe Arena Națională pentru a-și ajuta favoriții să se califice în playoff-ul Conference League. Spectacolul creat de fanii FCSB-ului l-a impresionat și pe Marius Șumidică (51 ani) și l-a făcut să se râzgândească cu privire la continuatoarea Stelei București. 

Șumudică: „Mă uit la Ghencea 2.000 de spectarori!” 

„Gigi știe ce face. Ați văzut, au adus 40 și ceva de mii de spectatori. Asta înseamnă mult, în momentul de față se întorc. Abia acum îmi pun întrebarea. Nu știu care este Steaua. La început credeam că Steaua sunt cei care țin de Clubul Armatei și normal așa ar fi. Steaua a fost o echipă departamentală și Dinamo la fel. Două echipe care reprezentau Ministerul Apărării Naționale și Ministerul de Interne. În momentul de față, cred că cu lumea venind spre FCSB, se asociază cu ceea ce înseamnă Steaua. Cred că ăsta este răspunsul. Am văzut că foarte multă lume din fotbal tinde să creadă că aceasta este Steaua. Mai ales că mă uit pe Ghencea, se duc 3.000 - 2.000 de spectatori. Lumea se duce după performanță”, a declarat Marius Șumudică la sosirea în România. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!