Liga 1

Verdict CRUNT oferit de un idol din Stefan cel Mare: "E greu ca Dinamo sa scape de retrogradare!"

Dinamo se lupta in continuare pentru supravietiuire, insa Florentin Petre crede ca va fi greu ca echipa sa ramana in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 19:31
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 19:33

Florentin Petre a evoluat in tricoul lui Dinamo mai bine de zece ani si este unul dintre idolii echipei din Stefan cel Mare.

Fostul international nu vede cu ochi buni viitorul echipei si spune ca va fi greu sa evite retrogradarea.

"Va fi destul de greu pentru Dinamo sa scape de retrogradare. Situatia nu este deloc roz acolo, imi pare rau de ce se intampla la Dinamo. E un moment foarte dificil pentru istoria acestui club. Sper sa vina cineva cu bani si sa rezolve situatia acestui club.

Trebuie sa cumpere cineva si Dinamo sa revina in elita fotbalului romanesc. Ma afecteaza foarte tare situatia lor, dar parca m-am obisnuit cu astfel de probleme, ma asteptam de acum cativa ani sa se ajunga aici", a declarat Florentin Petre pentru TVR.

Dinamo traferseaza o perioada grea din punct de vedere financiar, iar finantatorul Ionut Negoita a purtat mai multe negocieri pentru a incerca sa vanda echipa.

Fanii au sustinut echipa in ultima perioada prin programul DDB si au reusit sa stranga din cotizatii peste 500.000 de euro.

Dinamo are 17 puncte in play-out si este la doar 3 puncte de locurile retrogradabile.

Modifică setările cookies