Liga 1

De ce nu a VANDUT Ionut Negoita clubul Dinamo? Motivul INCREDIBIL pentru care afacerea A PICAT

Ionut Negoita doreste sa vanda Dinamo, insa afacerea cu investitorii spanioli pare sa fi picat dintr-un motiv incredibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 19:08
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 19:14

Ionut Negoita nu a reusit sa vanda Dinamo pentru ca, potrivit spuselor sale, investitorul spaniol Herminio Menendez nu i-a prezentat nici un act de garantie pentru a dovedi ca poate sustine financiar clubul.

Claudiu Vaiscovi, fost dinamovist, crede ca nu acesta este adevaratul motiv pentru care a picat afacerea si investitorii spanioli s-ar fi retras dupa ce au vazut ca palmaresul si sigla i-ar apartine lui Nicolae Badea si echipei din Liga a 4-a.

"Pentru ca ar trebui sa dea niste bani la stat, asa am auzit, nu stiu sigur. Dar trebuie sa dea niste bani la stat si din ce stiu eu, dansul a facut echipa aia si a spus asa: a facut echipa aia de Divizia D si cand va vinde, banii pe jucatorii care se vand vor veni la stat.

E o chestie de genul asta, asa se aude, asa spune lumea, ca daca dansul ar da si procentele alea, ar trebui sa dea si vreo 20 si ceva de milioane pe la stat si nu de lei.", a spus Vaiscovici la Realitatea Sportiva.

Cel putin pentru moment, afacerea pare sa fi picat, insa clubul are suporterii in spate si se asteapta un investitor dedicat si pasionat de fotbal.

Modifică setările cookies