Sambata 12 Mai 2018, 14:00

"Vedeti ce inseamna antrenamentul?" Hagi si-a incercat norocul la baseball dupa TIRUL la adresa lui Contra! Cum a aruncat. VIDEO

Gica Hagi a dat startul unui meci de baseball la Constanta. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Azi, pe Stadionul Portul din Constanta, echipa de baseball a Romaniei si o selectionata a Statelor Unite, reprezentata de militarii americani din baza Mihail Kogalniceanu, si-au disputat pentru a doua oara trofeul Jackie Robinson.

Lovitura de start a fost data de Gica Hagi, care a ratat prima aruncare. El a reusit din a doua si a subliniat importanta antrenamentului.

"Nimic nu e usor in sport. Important sa practici, sa faci repetitii. Eu n-am nimerit din prima, din a doua. Important e sa te antrenezi mult, apoi devii mai bun. Asta e secretul.


Eu joc fotbal, nu baseball" a spus Hagi ragusit dupa conferinta maraton de noaptea trecuta, in care l-a criticat dur pe Cosmin Contra. Mai multe info si replica selectionerului aiciRomânia cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT