Liga 1

Varianta noua pentru Steaua! Cine poate sa preia 60% din actiunile clubului care a devenit o POVARA pentru Becali

Gigi Becali recunoaste ca Steaua a devenit o povara pentru el si n-o mai poate tine singur!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 07:44
Data actualizarii: Marti 01 Septembrie 2015, 07:47

Radoi si Olaroiu pot deveni actionari principali! Becali vrea sa le cedeze 60 la suta din Steaua.

Gigi Becali - 40 la suta, Radoi - 30 la suta si Olaroiu - tot 30 la suta! Culmea fotbalului romanesc, Becali nu este astazi patron la Steaua - pe hirtie cumnatul sau Geambazi are 90% din club. Duminica seara minsitrul apararii a recunoscut ca generalii dintr-o armata NATO se pregatesc sa bage clubul Steaua in liga a 4-a pentru marile derbyuri cu Glina si Ciorogirla. Becali a reactionat mai violent ca niciodata, avand mutarea cu Olaroiu si Radoi in plic.

"De ce sa stea 4 ani sa vina din liga a 4-a? Nu ma tata ti-o dau pe asta, gratis, 0, nimic! Iau 10 jucatori si iau campionatul cu ei si ma duc in Liga Campionilor cu Voluntari!", a anuntat Becali. 

Variantele depozitului de jucatori sunt Voluntari si chiar Astra, spune Becali, pentru ca echipa miliardarului Nicolae e lider dar se pregateste de insolventa - chiar si Sumudica se pregateste sa-si ceara banii in instanta. Noii actionari ai Stelei din planul Becali, Radoi si Olaroiu pot relua negocierile cu Armata pentru sigla. Daca-si face echipa, armata va trebuie sa treaca pe lista de shopping pe linga tancuri si avioane F17 niste fotbalisti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies