"Nu e nicio gluma, vrea sa vanda Steaua" Dezvaluirea facuta din interior! Ce plan are Becali dupa ce Armata si-a facut echipa

"Nu e nicio gluma, vrea sa vanda Steaua" Dezvaluirea facuta din interior! Ce plan are Becali dupa ce Armata si-a facut echipa

”Nu e nicio gluma. Eu cred ca patronul s-a saturat. Eu, care sunt pe langa acolo si nu sunt atat de implicat, m-am saturat si eu de atatea sicane facute de armata. Nu-si dau seama ca intr-o zi cineva vine si intreabă: Cum v-ati batut joc de banii a milioane de oameni, care au dat cotizatii an de an, zeci de ani, pentru acest club. Mi se pare aberant ce vor sa faca. In fine, treaba lor, dar eu cred că patronul a vorbit foarte serios”, a spus Duckadam la Digi.

Acesta confirma declaratiile facute de Gigi Becali, care spune ca vrea sa cedeze echipa gratis Ministerului Apararii Nationale in aceasta iarna, dupa ce reprezentantii Armatei vor sa infiinteze CSA Steaua Bucuresti in liga a 4-a din sezonul viitor.

"De ce sa isi faca echipa in liga a 4-a, le dau eu echipa de pe primul loc in Liga I", a spus Gigi Becali. Acesta a vrut sa renunte la echipa si dupa infrangerea cu Rosenborg, cand Steaua a pierdut cu 3-0 pe teren propriu. "O vand cu 15 milioane", a spus atunci patronul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies