"L-am sunat de 7-8 ori! Asistentul m-a intrebat cine sunt" Becali spune ca e DISPERAT sa cedeze Steaua Armatei! Ce plan si-a facut

Autor: Sport.ro
Luni 31 August 2015, 21:23

	"L-am sunat de 7-8 ori! Asistentul m-a intrebat cine sunt" Becali spune ca e DISPERAT sa cedeze Steaua Armatei! Ce plan si-a facut

Gigi Becali e gata sa renunte la club dupa 12 ani! 

Becali anunta ca l-a sunat azi pe Ministrul Apararii, dar n-a reusit sa dea de acesta. Becali vrea sa mearga la alt club si sa rivalizeze cu Steaua. Mai mult, Becali e convins ca Steaua retrogradeaza daca ajunge pe mana Armatei! 

"Pe noua lege am inteles ca o primarie poate finanta o echipa de fotbal. L-am sunat de 7-8 ori pe domnul ministru (n.r. Mircea Dusa, ministrul Apararii).

M-a sunat consilierul lui inapoi si m-a intrebat cine sunt. I-am zis ca sunt Becali si ca vreau sa vorbesc direct cu ministrul. Eu vreau sa vorbesc cu un om serios, nu cu Boroi sau altii. Si vreau sa vorbesc, pentru ca nu pot da echipa de pe o zi pe alta.

Trebuie sa facem acte pentru acei jucatori...si le dau echipa cu palmares cu tot. Sa vedem pe unde scot caciula acum, ca nu mai raspund pe la telefoane", a declarat Becali la Digi. 


Becali s-a razgandit si nu mai vrea la Astra. Isi cauta o echipa sustinuta de o primarie, care sa cotizeze la buget.

"Ce sa caute eu la Rapid? Eu vreau la o echipa care apartine de o primarie. Vreau sa iau trei milioane de la primarie si din drepturile TV. Eu nu vreau sa mai bag bani. stiti de ce fac asta? O sa muncesc mult, poate o sa mai bag si bani si eu vreau sa le demonstrez eu lor, mai pierd doi ani, castig campionatul si ma duc iar in Liga Campionilor. Sa vad cum castiga ei campionatul cu o emblema sau cu un fanion. Ei o sa se duca in B si eu in Liga Campionilor", a mai spus Becali. 

Duckadam confirma supararea patronului Stelei. 

"Nu e nicio gluma. Eu cred ca patronul s-a saturat. Eu, care sunt pe langa acolo si nu sunt atat de implicat, m-am saturat si eu de atatea sicane facute de armata. Nu-si dau seama ca intr-o zi cineva vine si intreabă: Cum v-ati batut joc de banii a milioane de oameni, care au dat cotizatii an de an, zeci de ani, pentru acest club. Mi se pare aberant ce vor sa faca. In fine, treaba lor, dar eu cred că patronul a vorbit foarte serios", a spus presedintele de imagine al Stelei. 

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies