Varela, la Steaua? Moldovenii nu renunta usor la el: "Sub 1 milion nu pleaca! Steaua nu isi permite un jucator care va juca la CM!"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 18:33

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chiriches pleaca la Tottenham, iar Steaua ii cauta un inlocuitor. ProSport scrie ca Varela de la Vaslui este alesul, insa presedintele clubului moldovean sustine ca nu a primit nicio oferta din Ghencea.

"Nu am primit nicio oferta. Noi suntem deschisi la discutii, dar in acest moment nu este nimic adevarat. Am fost contactati, dar nu de Steaua, ci de cluburi de afara. Nu ne-am propus sa-i vindem, dar asteptam ofertele si apoi le discutam.

Nu se pune problema sa-l vindem pentru o suma sub un milion de euro. Nu cred ca si-ar putea permite Steaua sa faca o oferta pentru un jucator international, care aproape va juca la Cupa Mondiala de la anul. Varela e un jucator foarte puternic, cel mai bun din Romania, in faza defensiva, dupa parerea mea. In duelurile 1 la 1 este imbatabil. Rar vezi un astfel de jucator la noi.

Celeban si Varela reprezinta cel mai bun cuplu de fundasi din Liga 1. Momentan, Varela se concentreaza pe ceea ce se intampla la Vaslui. Aici are liniste si se simte bine, avand si familia langa el”, a declarat Dragos Iftimie la SPTFM.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT