”Va veni în cele din urmă!” Condițiile puse de Nicolae Dică pentru a semna cu un club din Superliga

Nicolae Dica CS Mioveni FCSB Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:43
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:46

Nicolae Dică este liber de contract după despărțirea de FCSB, iar în momentul de față se află în negocieri cu un alt club din Superliga.

Oficialii lui CS Mioveni nici nu vor să audă de retrogradare, motiv pentru care încearcă să-l convingă pe Nicolae Dică să preia echipa. Fostul tehnician al FCSB vrea să antreneze, însă nu oricum, așa că pune condiții.

Nicolae Dică este gata să accepte oferta celor de CS Mioveni, dacă primarul Ion Georgescu îi garantează că îi va aduce la echipă jucători cu diferență, care să poată face dinferența în perioada următoare pentru a putea reveni în clasament.

„Au fost discuții cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni și cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru”, a spus Constantin Stancu, potrivit Prosport.

Dică, două mandate pe banca FCSB-ului

Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB la începutul lunii noiembrie, anul trecut. Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.

Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, s-a aflat la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!