Liga 1

Va juca FCSB în Ghencea? Răspunsul lui Gabi Balint l-a deranjat pe Helmuth Duckadam

Gigi Becali a anunațat că va face tot posibilul ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj din ultima etapă a sezonului să se joace în Ghencea mai ales dacă va fi decisiv pentru stabilirea campioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 20:09
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 20:22

Oficialii clubului Armatei au venit cu un comunicat prin care au anunțat că stadionul se află în administrarea Ministerului Apărării Naționale și că echipele de fotbal și de rugby au prioritate pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu.

Întrebat dacă FCSB ar putea evolua pe Ghencea, Gabi Balint a oferit un răspuns tranșant, care l-a deranjat pe Hekmuth Duckadam, citat de digisport.ro. În plus, este de așteptat ca Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, să nu fie de acord ca partida decisivă pentru titlu să aibă loc în fața a 30.000 de fani. 

Gabi Balint: Dacă CSA este de acord, va juca. Dacă nu, nu.

Helmuth Duckadam: Dar dacă ministrul vrea și CSA Steaua nu vrea?

Gabi Balint: Ministrul nu cred că își dorește ca CFR Cluj să joace acolo. Și ce treabă are ministrul cu stadionul Steaua, când are alte probleme de rezolvat? Este dat în gestiune Clubului Sportiv al Armatei și el decide cine joacă. când joacă, cât este chiria.

Helmuth Duckadam: Serios? Dar sub ce tutelă este CSA? A Ministerului, nu?

Gabi Balint: Cum este și cu stadionul Rapidului. Da, dar Ministerul cred că are alte probleme și nu cred că interesează unde joacă FCSB.

Helmuth Duckadam: Hai, mă, Gabi. Crezi tu.

Gabi Balint: Chiar dacă ar fi, nu cred că domnul Dîncu nu va dori ca CFR Cluj să joace pe Ghencea, fiindcă va fi mai greu decât la CFR. Când e București, e București. Va veni lume multă.

Helmuth Duckadam: Va fi mai greu decât la Buzău?

Gabi Balint: Sigur va fi mai greu, va fi Bucureștiul. Va veni mai multă lume. Eu știu ce va fi în viitor? Atâta timp cât relațiile sunt reci, cât există litigii între CSA Steaua și FCSB, fără să se rezolve într-un fel sau altul, nu cred că își vor da mâna. Îl vor închiria pentru echipa națională sau pentru alte echipe, dar nu FCSB. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies