Liga 1

Reacția tranșantă a CSA după ce Gigi Becali a anuțat că derbiul cu CFR Cluj se va juca în Ghencea

Gigi Becali a anunațat că va face tot posibilul ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj din ultima etapă a sezonului să se joace în Ghencea mai ales dacă va fi decisiv pentru stabilirea campioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 16:30
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 16:52

Oficialii clubului Armatei au venit cu un comunicat prin care au anunțat că stadionul se află în administrarea Ministerului Apărării Naționale și că echipele de fotbal și de rugby au prioritate pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu pe arena din Ghencea.

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Echipele clubului Steaua au prioritate pe stadionul din Ghencea

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. 

Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul de presă al CSA Steaua București, potrivit gsp.ro.

Potrivit programului actual, echipa de fotbal care activează în Liga 2 termină playoff-ul pe 14 mai, în deplasare, cu Hermannstadt, iar echipa de rugby va juca pe 21 mai, în deplasare, cu CSM Galați.

În consecință, FCSB ar trebui să poată juca fără probleme pe Ghencea, asta dacă nu cumva Steaua va face un nou „artificiu” si va juca „deplasarea” de la Galați pe nouă arenă a Armatei.

Declarația lui Becali

„Direct pe Ghencea o să jucăm!. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot, la DNA, procuratură. Dacă nu ne dau voie, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo.

Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi. Are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Modifică setările cookies