"Va fi un FALS daca se intampla asta!" Atac direct la Dinamo! Mesajul lui Reghecampf pentru conducerea fotbalului romanesc

Laurentiu Reghecampf o exclude pe Dinamo din lupta pentru cupele europene. 

Reghecampf sustine ca Dinamo nu are cum sa joace in cupele europene in sezonul urmator deoarece clubul rival se afla in insolventa in momentul in care s-au acordat licentele. Reghe nu o ia in calcul pe Dinamo in lupta pentru calificarea in cupele europene. 

"Vad ca cei de la Dinamo vorbesc despre cupele europene, dar ei nu vor participa in Europa. Eu cred ca Dinamo nu va primi dreptul de a juca in cupele europene. Ei pot sa se duca la UEFA si unde vor, dar Comisia de Licentiere din Romania trebuie sa le dea voie.

Nu cred ca le va da voie pentru ca la termenul limita echipa era in insolventa. Va spun eu ca cei de la Dinamo nu au platit datoriile la timp. Daca li se va permite sa joace in cupele europene, va fi un fals. Ar trebui sa nu mai avem nicio Comisia de licentiere.

Nu se va intampla asta. Nu se poate ca Dinamo sa joace in cupele europene. Va spun sigur ca Dinamo nu va primi drept de joc pentru ca avut acea problema. Pentru noi este important sa ne luptam cu celelalte echipe pentru locurile de cupe europene", a spus Reghecampf la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bilanţul deceselor a crescut la 180 în Germania, după inundațiile devastatoare. Alte 150 de persoane sunt date dispărute
BRAT
Modifică setările cookies