FCSB florin tanase Mihai Stoica MM Stoica Superliga

FOTO Urarea inedită a lui Mihai Stoica pentru Florin Tănase: „La mulți ani! Ai fost cam nemilos”

Căpitanul FCSB-ului a împlinit 27 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 19:15
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 19:58

Pe 30 decembrie, Florin Tănase a împlinit 27 de ani. Cum este pauză competițională, căpitanul FCSB-ului și-a serbat ziua la Berceni, unde roș-albaștrii au baza de pregătire. 

Mihai Stoica a divulgat în repetate rânduri că are o relație specială cu Florin Tănase, așa că de ziua acestuia l-a provocat la o partidă de tenis de picior. În cele din urmă, căpitanul FCSB-ului a ieșit învingător, după cum a anunțat managerul general al roș-albaștrilor pe contul oficial de Facebook. 

„La mulți ani binecuvântați celui mai serios/important/educat/spiritual fotbalist/golgheter/căpitan/prieten… care în ziua în care a împlinit 27 ani și-a făcut cadou o victorie la simplu”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina oficială de social media. 

La comentariul în care Florin Tănase i-a mulțumit pentru urări, managerul general al FCSB-ului i-a replicat mijlocașului ofensiv: „totuși, ai fost cam nemilos azi”, făcând referire la partida de tenis de picior. 

În acest sezon, în 17 meciuri bifate în Liga 1, Florin Tănase a marcat 9 goluri, reușind să ofere și 4 pase decisive. De asemenea, conform transfermarkt, jucătorul lui Toni Petrea este cel mai valoros fotbalist din campionatul României, fiind cotat la 5.5 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!