Liga 1

Urarea inedită a lui Mihai Stoica pentru Florin Tănase: „La mulți ani! Ai fost cam nemilos”

Căpitanul FCSB-ului a împlinit 27 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 19:15
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 19:58

Pe 30 decembrie, Florin Tănase a împlinit 27 de ani. Cum este pauză competițională, căpitanul FCSB-ului și-a serbat ziua la Berceni, unde roș-albaștrii au baza de pregătire. 

Mihai Stoica a divulgat în repetate rânduri că are o relație specială cu Florin Tănase, așa că de ziua acestuia l-a provocat la o partidă de tenis de picior. În cele din urmă, căpitanul FCSB-ului a ieșit învingător, după cum a anunțat managerul general al roș-albaștrilor pe contul oficial de Facebook. 

„La mulți ani binecuvântați celui mai serios/important/educat/spiritual fotbalist/golgheter/căpitan/prieten… care în ziua în care a împlinit 27 ani și-a făcut cadou o victorie la simplu”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina oficială de social media. 

La comentariul în care Florin Tănase i-a mulțumit pentru urări, managerul general al FCSB-ului i-a replicat mijlocașului ofensiv: „totuși, ai fost cam nemilos azi”, făcând referire la partida de tenis de picior. 

În acest sezon, în 17 meciuri bifate în Liga 1, Florin Tănase a marcat 9 goluri, reușind să ofere și 4 pase decisive. De asemenea, conform transfermarkt, jucătorul lui Toni Petrea este cel mai valoros fotbalist din campionatul României, fiind cotat la 5.5 milioane de euro. 

Modifică setările cookies