Gigi Becali CFR Cluj Ciprian Deac Steaua Superliga

Unul dintre cele mai mari RATEURI date de Becali: daca il lua in vara, Steaua defila acum! "Au fost discutii avansate, dar ma bucur ca nu am semnat!"

Gigi Becali a incercat la finalul sezonului trecut sa aduca un fotbalist de clasa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 15:03
Data actualizarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 15:08

Ciprian Deac s-a aflat in negocieri cu Steaua. Negocieri avansate dupa cum recunoaste chiar jucatorul. Deac se felicita acum pentru decizia luata in vara si pentru faptul ca a refuzat in cele din urma oferta lui Becali.

"Intr-adevar, au fost discutii, au fost discutii, pot spune, destul de avansate, dar ma bucur ca am luat decizia de a ramane la Cluj. In viata mea, daca stau foarte bine sa analizez, cred ca am luat cele mai bune decizii. Dupa cum vedeti, CFR a devenit o echipa puternica, o echipă buna a campionatului iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure. Plus ca am deja 10 ani la acest club, care acum face parte din viata mea. CFR este clubul la care am vazut si am simtit ce inseamnă cu adevarat sa joci la cel mai inalt nivel. Asa ca am decis cu inima sa raman la Cluj",
a declarat Deac pentru DigiSport.

Chiar daca a ajuns la 32 de ani, Deac este in continuare un fotbalist important pentru Liga 1 si unul dintre oamenii de baza in echipa lui Dan Petrescu. CFR Cluj este in acest moment lider, cu 49 de puncte, cu doua mai multe decat Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!