"Unii nu au înțeles". Mihai Stoica a oferit detalii de culise despre colaborarea dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii

FCSB Elias Charalambous mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 11:36
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 11:40

După ce a câștigat titlul de campioană, FCSB se pregătește de un debut de sezon aglomerat, cu numeroase meciuri în cupele europene, dar și în competiția internă.

Mihai Stoica a dezvăluit că succesul din stagiunea anterioară se datorează colaborării excelente dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Cei doi antrenori au reușit să găsească o modalitate de a comunica foarte bine între ei, dar și cu jucătorii care nu se descurcă la un nivel avansat cu limba engleză. 

"Charalambous este un om de foarte mare calitate. El reuşeşte să aibă chimie cu fotbalişti de la noi care nu vorbesc limba engleză, ceea ce e fantastic. În momentul în care tu vorbeşti aceeaşi limbă e uşor să ai chimie. Coman nu vorbeşte engleză încă, dar îl iubeşte pe Elias. Asta e o calitate (n.r. cea umană) pe care o ai sau nu o ai. Te naşti cu ea. Elias este un workaholic. 

Unii n-au înţeles. Pintilii vorbeşte româneşte (n.r. cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous şi Pintilii). Pinti a avut de învăţat de la Elias. Şi asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să înveţe", a declarat oficialul FCSB, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Charalambous

Gigi Becali a anunțat că are la echipă cel mai bun antrenor din lume și că este dispus să-i ofere un contract pe viață la FCSB.

"Eu acum am cel mai tare antrenor. Charalambous, toată viața. Până la moarte cu Charalambous și Pintilii. Am fost campion cu 7 etape înainte, nu cu 3. Va sta aici până la bătrânețe la FCSB cu noi.

Considerați că e român. Îi dublez, îi triplez salariul. Dacă ne calificăm, îi dau și mai mult de 20.000 (n.r. – de euro). Dar stai să ne calificăm", a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!