”Unde bați?”. Întrebarea care l-a făcut pe Leo Strizu să zâmbească la conferința de presă

Leo Strizu FCSB fcsb - farul constanta Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 14:04
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 14:04

Leo Strizu a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, programat duminică, de la ora 19:00.

Cel care figurează ca antrenor principal în acte la FCSB a zâmbit când i s-a amintit că nu a fost prezent în cantonamentul din Antalya alături de elevii săi. Mihai Pintilii a fost cel care s-a ocupat de pregătirea echipei.

Strizu spune că Pintilii a fost mulțumit de pregătirea echipei, chiar dacă FCSB a pierdut ambele jocuri amicale din cantonament. În primul meci din 2023, vicecampioana a câștigat cu Hermannstadt, scor 1-0.

Leo Strizu: ”Pintilii a fost super mulțumit”

„Nu i-ați văzut pe jucători în pregătirea din Antalya, cum i-ați găsit aici?”, a fost întrebarea unui reporter prezent la conferința de presă de la baza FCSB-ului, din Berceni.

”Unde bați?”, a fost răspunsul lui Strizu, care a început să râdă, după care a continuat: „Din tot ce am discutat cu Pintilii, echipa s-a pregătit foarte bine, a fost super mulțumit. S-a văzut foarte mult la meciul cu Sibiul, am avut o posesie, dar poate nu spre ofensiv. 

Această echipă, Hermannstadt, e foarte bine pusă în teren. Nu întâmplător în ultimele două meciuri cu Farul și cu Clujul au obținut trei puncte”.

FCSB este pe locul trei în Superligă, cu 41 de puncte, la egalitate cu Rapid și la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă, vicecampioana se va duela cu Farul, care ocupă locul doi cu 45 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!