FCSB CFR Cluj Cristian Tanase Superliga FCSB - Chelsea

Un triplu campion cu FCSB analizează lupta pentru titlu: ”CFR nu a arătat foarte bine”

Cristian Tănase a împlinit 35 de ani.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 20:43
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 20:57

Fostul mijlocaș al FCSB și al naționalei României se aproprie de finalul carierei de fotbalist. De departe, cele mai mari performanțe le-a obținut la echipa lui Gigi Becali, alături de care a câștigat trei campionate, două cupe și o supercupă.

Ajuns la FC Argeș, Tănase a prefațat lupta pentru titlu, considerând că FCSB are șanse mari în acest sezon, deoarece jocul CFR-ului este în scădere, în timp ce FCSB recuperează teren.

”La un moment dat, CFR părea că ia puțină viteză. Dar au pierdut niște puncte și eu cred că în play-off o să se decidă campioana. Eu zic că o să fie o luptă grea acolo. FCSB și-a revenit și joacă un fotbal frumos. Eu zic că poate să-i ajungă din spate, sper și cred asta. În ultimele meciuri, FCSB a arătat foarte bine, față de CFR Cluj, care a pierdut multe puncte și nu a arătat foarte bine.

Nu mi se pare normal să nu-i lase să joace acolo (n.r. pe Ghencea). De ce să nu-i lase? Ar trebui să joace și ăia, și ăia. Sau cine vrea să meargă acolo, închiriază stadionul. Dacă plătesc chiria, care e problema? Asta mi se pare puțin deplasat. Am înțeles că doar pe ei nu-i lasă.

Mie îmi place de Octavian Popescu. Mi se pare cel mai răsărit dintre toți și poate să fie un jucător de viitor”, a spus Cristi Tănase.

Fostul internațional a vorbit și despre situația critică de la Dinamo, echipă ce riscă să retrogradeze, pentru prima oară în istorie, în acest sezon.

Nu mi se pare normal să se întâmple asta, dar cred că ei și-au făcut-o cu mâna lor. Sincer, nici nu știu ce s-a întâmplat acolo și de ce au ajuns în situația asta.

Normal, știe toată lumea ce derby-uri sunt, când joci cu Dinamo. Mai ales pentru suporteri. Dar ce poți să faci? Să-i salvezi în fiecare an, ca să nu retrogradeze? Facem 18, apoi, la anul, facem 20 de echipe?

Trebuie să facă și ei cumva să nu mai ajungă în situația asta. Sper ca anul acesta să se salveze și, după aia, să-și revină cât de cât”, a mai spus Tănase, conform Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!