EXCLUSIV „Nu e suficient să dai gol cu Dinamo ca să ajungi la Bayern!” Gică Popescu, avertisment pentru „perla” lui Becali

Bayern Munchen a pus ochii pe Octavian Popescu. Fotbalistul de bandă poate deveni primul roman care ajunge la liderul din Germania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 20:48
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 20:59

Fostul internațional Gică Popescu este de părere că Tavi, „perla” lui Gigi Becali, mai are mult de muncit până să ajungă la campioana Germania din ultimii zece ani.

„Nu e suficient să dai gol cu Dinamo ca să ajungi la Bayern! Tavi este un jucător foarte bun, cu o perspectivă extraordinară, jucător tânăr cu calități indubitabile, dar nu se ajunge așa ușor la echipele astea mari”, a spus Gică Popescu, pentru PRO TV și SPORT.RO.

100 de milioane este prețul pe care îl cere Gigi Becali pentru a-l ceda pe Tavi Popescu. 

„Tavi Popescu, exact cum ați ghicit, e jucător de 100 de milioane. Așa e, sunt mulțumit. E mare jucător. E posibil, i-am zis lui MM, să mi-l fure unul cu 30-40 de milioane acum. Dacă dă 30 de milioane, îl fură acum. 

Îl dau dacă îmi dă 30 de milioane, dar dacă îl mai țin doi ani, fără 100 nu-l dau. Dacă sunt unii deștepți și îmi dau 30, nu pot să-l țin. Problema e că echipa fără el are niște probleme cum am avut cu Sepsi. Fără el am avut probleme. E un jucător exponențial. E jucător de echipă mare, e mai important decât Tănase acum”, a spus Gigi Becali la Digi Sport - mai multe detalii AICI.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

22 de meciuri, 6 goluri și 3 pase decisive a strâns Octavian Popescu la FCSB în acest sezon, în Liga 1

Modifică setările cookies